- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Honor Play - játék az árakkal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
PEET:
XP2100+ =2.4P4
640MB DDR333 SAMSUNG = PC800 RDRAM(333on vagy fölötte)
GF4 4200 =juj istenem ez tényleg deszar
IBM40g 7200+Maxtor 80G 7200=120G vinyó :)
Philips 107E 17'' moncsi=sokkal jobb játékra mint tft :)
Egér=A4Tech WOP35(játékra kúl)
Ház=Acorp ;P ki nézi ha mindig szét van szedve?
én nem irigylem (annyira) :D -
bonga
csendes tag
Szia Peet!
Először is ne szomorkodj!
MI azaz a családunk most izzadt ki egy uj gépet..
Nem irom le ,hogy nekünk csak ennyi giga meg ennyi ram ,a lényeg az,hogy baromira örülünk,hogy ezt is meg tudtuk venni és müködik-kivéve amikor lefagy..:) :DD .Amire használjuk ,még arra is tul jó.Mi a francnak kell egymást tullicitálni?
A lényeg az ,hogy ki mennyire ért a géphez,és mi vagy az agyacskájában.
Különben szerintem is össze fogod hozni magadnak álmaid gépét!
Bye!:P -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Figyu, ő lesz az első ember, aki BOLDOGTALAN lesz, amikor kijön az eggyel gyorsabb proci, VGA, bármi. Akinek muszáj lesz eladni az egész hóbelevancot, és megvenni a dual 4 ghz-es holmit. Van ilyen ismerősöm, és minden öröm 3 napig tart, amint van újabb/jobb, már szarul érzi magát.
Egy dolgon gondolkodj el: pontosan miért irigyled? -
Biaggio
őstag
Az, hogy milyen gépe van :DD
Nem tudom, pontosabban nem teljesen értem, miért kell csúcsszuper gépet venni otthonra, ha egy év múlva a negyedét éri adott konfiguráció :(
Egyébként valaki már itt írta, de megerősíteném: ha kitűzöd célnak, hogy márpedig neked ilyen géped lesz, meg fogod tudni csinálni! -
WN31RD
addikt
Mindig lesznek olyan emberek, akiknek több vagy jobb van valamiből. Ha folyton ezzel foglalkozol, akkor állandóan keseregni fogsz. Inkább azt nézd, hogy az, amid van, a többiekétől függetlenül elég-e neked, megfelelő-e arra, amire használni akarod. Ha pl. kevés valamilyen játékhoz, amivel mindenképpen játszani akarsz, akkor dolgozz, keress pénzt, és vegyél egy-két cuccot, hogy fusson az a játék. De ne többet, mint amire tényleg szükséged van, és ne azért, hogy nagyobb legyen, mint a havernak. Ha sohasem tudsz megállni a ''versenyben'', akkor még azt sem fogod tudni élvezni és kihasználni, amid van.
Egyébként a te konfigodban a játékok szempontjából a videókártya a szűk keresztmetszet (feltehetően nem én mondom ezt először). Szóval legközelebb, ha pénzed lesz, vegyél valami gyorsabb kártyát, pl. egy Radeon 9500(Pro)-t. -
bdav
őstag
Szegény ember, de rossz neki :)) Ja és a vinyója 5400 vagy 7200 fordulatos? Ha 5400es akkor feltétlenül cserélje le :)) Lehetőleg SATA-sra, mert az sokkal drágább :)) Tényleg milyen cdrom van benne? Ajánlat: 2 DVD olvasó, egy CDíró és egy DVD író :)) (igény eseténcserélhető 2 DVD íróra :))) Ez egy tré gép így :))
-
-
Ybear
tag
Szia Peet!
Most nem én mondom majd meg a frankót :) viszont azt gondolom, hogy nem vagy olyan öreg, hogy ne tűzhetnél még célokat magad elé. Ha az a célod, hogy egy ilyen géped legyen, tűzd ki és megszerzed. Ha azt tűzöd ki, hogy ''nekem ilyen sose lesz'', hát tényleg ez lesz neked. Ugye nem ezt akarod? Szóval fel a fejjel! :) Nincs itt a világvége... :D
Ybear
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Formula-1
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Diablo IV
- Windows 10
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest