- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az RTX 5090D mellé raknak. Ez Kínában teljesen más, mint nyugaton. Valószínűleg nem véletlen, hogy az 5090D-k téglásodnak. Valami folyamat, ami ezt beindítja, és elképzelhető, hogy egy drivertelepítési módszer az, ami előbb telepíti a csomagolt meghajtót, majd onnan frissít a gyárira.
-
PTM
aktív tag
Ez engem is meglepett, mert idejét se tudom, mikor volt az RTX-ekhez CD, ha az RTX korszakban volt egyáltalán.
Az csak szőrszálhasogatás, hogy egy mostani csomag a minden bizbasszal együtt csak DVD-re férne rá.
Ez a hiba azért fura és súlyos, nem tudom, hogy másik, nem publikus driverre visszaállva pl. helyreáll-e az adott kártya. Majd idővel biztos jön még több hír erről.
-
Kajoszbobber
lelkes újonc
Már csak azt kéne megfejteni hogy ezek a nyomorok miért csak a kínai forumozokat érintik nagy számban.... (Nagy szám, mind aki tudott venni 5090D-t) több tesztre küldött VGA van mint amennyit áruba bocsátották, egy se számolt be meg csak hasonlóról sem. Érdekesnek vélem én ezt. Igaz azok nem kínai belső piacon márkák voltak, ha nem faundersek.
-
Kajoszbobber
lelkes újonc
Én is leírtam hogy van egy driver amivel a tesztek készültek, más kérdés hogy ezt random emberek nem kapták meg, így arról nehezen frissíthet az aki boltból vett 5090/D-t. A hivatalos driverrol meg nincs hová frissiteni.
Nálam nincs baj a vrr-al, minden működik, gsync ráadásul 2 kijelzőn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest