- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
"A spanyolok azt allitjak, hogy nem naluk volt az esemenyek kiindulopontja - de a nyomozas meg folyik.": a kérdés, hogyha nem a spanyoloknál volt a kiinduló pont, akkor miért a spanyolok borultak fel, és miért nem másik ország. Azt emlegetik, hogy a spanyol hálózathoz kevés volt az európai interconnect. Ez alapján én azt saccolnám, hogy ha kicsi az interconnect, akkor nem tud átmenni rajta túl nagy áramlökés, tehát ott van a kiindulás, ahol a nagy felborulás volt.
-
DigitXT
félisten
A spanyolok azt allitjak, hogy nem naluk volt az esemenyek kiindulopontja
Anno a helyi hírekben arról hallottam, hogy andalúziában történhetett valami, de való igaz, hogy nagyon azt mantrázta, hogy vizsgálják, que pasó... (A legelső hírekben meteorológiai magyarázatot próbáltak adni, de azt elég gyorsan cáfolták.) Kíváncsi vagyok, mi történt.Meg amúgy oké, hogy megtalálják, mi történt, az sem mindegy, hogy miért történt ez: írod, hogy a fogyasztás hirtelen megugrása vagy csökkenése. Ugyanez nem igaz a termelésre?
Szerk: szerdán szerencsére már nyoma se volt a hétfői leállásnak, kedden még döglődött a vasút, de szerdán maximum a menetrend csúszott picit. Annyi még, hogy a vízellátás is megsínylette az áramszünetet, emiatt nyilván sokan betáraztak ásványvízből = hiány lett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest