- Mobil flották
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
McC050
újonc
Sziasztok!
Kicsit régiek a hozzászólások, de azért reménykedem benne hogy még valaki ránézeget a fórumra.
Kb egy hete vettem egy ilyen szerkezetet, aztán beleestem abba a hibába, amibe sokan mások is, megpróbáltam windows 10esíteni, csak nem folyamatos frissítéssel.Lényegében az egész működik, csak a touchpanel nem, és a képernyő elforgatás. Még az elforgatást meg tudnám szokni hogy manuálisan kell átállítani, de a touch azért gáz.
Kipróbáltam ezer féle drivert, egyikkel sem működik rendesen. Kb 10 centivel lő csak mellé az ujjamnak.
Kollégának sikerült egyszer eltalálni a megfelelő drivert, csak ugye nem jegyeztem meg, aztán csak a próbálkozás megy, hogy melyik lehetett a megfelelő.Kicsit kezdem már unni hogy azóta nem tudom használni, amióta megvettem.
Valakinek valami épkézláb ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest