Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickeffe
aktív tag
Pixeles szerkesztőnek alapból a GIMP2, vektorosnak Inkscape. Mindkettő ingyenes.
Win alatt én is csak mostanában tesztelem, csöppett gépigényes, de az elválasztó része jónak tűnik. Nem néztem még át teljesen, de a képeknél van-e valami beállítás, hogy csak link maradjon, vagy azt alapból annak veszi?
Nagy tördeléseket nem kellett eddig mókolnom, a kisebbekre meg elég a céges CorelDraw, igaz hogy nem tördelő progi, és nem is szövegszerkesztő (kriminális is amit művel). -
T. Almeida
senior tag
> Ha alapvetô vektoros alakzatokat is lehet benne esetleg rajzolgatni
Igen, lehet...van egy csomó ''alap'' forma, amiket utána tetszőlegesen lehet formázni, konvertálni szöveg- és képkeretekké.
Licensz: Mivel GPL licenszes, gondolom szabadon felhasználható... (ráadásul non-profit célokra használnánk).
Köszi a hsz-eket. -
T. Almeida
senior tag
Hát igen, ha lenne rá elég lé, ez lenne a legkézenfekvőbb megoldás.
A lapot eddig önköltségi alapon csináltuk, vagyis saját zsebből próbáltunk (''lokálpatriotizmus'' rulez) egy kis helyi újságot firkantani (650 példányban), pár hónap után a hirdetésekkel sikerült nullszaldóssá tenni. 10 hónap után az önkormányzatot végre sikerült rávenni, hogy finanszírozza a lapot, persze szigorúan csak az előállítási költségeket vállalták átA szerkesztésben magában eddig nem igazán vettem részt, csak néha küldtem 1-2 cikket, de most, hogy ''hivatalos'' önkormányzati lap lett, megkértek, hogy segítsek magában az összeollózásban is (wordben
nyomultak a srácok eddig, de kínszenvedésnek érzem az ilyen jellegű használatát).
Bocsi az OFF-ért
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest