- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Macrodroid
Aktív témák
-
azzio
aktív tag
jó, többet nem linkelek onnan :)
egyébként máshol is olvastam, hogy 20 MHz-es (de az volt kéznél, esetleg rákeresek + fenntartom a Te igazadat is, egyébként nem válasz semmire, én is pont azért dobtam be, hogy látszódjék, oda az elég) izé, elvesztettem a fonalat (az előbb ébredtem föl :) )...
egyébként mi a baj az sg-vel? :) -
azzio
aktív tag
Neked és Emvynek, csak hogy tudjátok :)
A Spiritben és az Opportunityben 1 db 20 (azaz húsz) MHz-es Rad 6000 processzor dolgozik, ami hasonlít a Mac-ekben használatos PowerPC procikhoz. 32 bites, RISC, 128 MB RAM tartozik hozzá és 256 MB flash alapú háttértár, a többi hardverrel (motorok, műszerek) VME (Versa Module Europa) buszon keresztül tartja a kapcsolatot.
Ajánlott olvasmány: [L]http://www.sg.hu/cikk.php?cid=30784[/L] -
azzio
aktív tag
Te mennyire/mióta ismered azt az embert? Láttas már személyesen?
Na, a magam részéről, a saját ismereteimre támaszkodva ennyir tudnék hozzátenni a dologhoz:
Biztosan léteznek már próbapadon a maiakánl 2-szer, 3-szor magasabb órajelű processzorok, és abban is biztos vagyok, hogy rengeteg olyan technológia létezik már ma is, amikkel a maiaknál soxor gyorsabb és megbízhatóbb számítógépeket lehet varázsolni (na nem x86 architektúra ugyebár...).
Viszont ezeket nem hiszem, hogy akár kormánycégek is használnák (még), mert akkor ugyanúgy használná egy rakás miller cég is... Ezt azért feltételezem, mert manapság már olyan iszonyatos pénzekkel rendelkező multicégek léteznek, hogy jónéhány országot zsebből meg tudnának venni. Na, ők (már amennyiben tevékenységük úgy kívánja, pl. autógyárak) igen komoly számítógépeket használnak, de garantálom nektek, hogy nem 8.1 GHz-es procik vannak azokban a gépekben, hanem 1-2-(max.)3 GHz-es(ek!), de mégis a PH! egész látogatótáborának gépparkját lenyomják számítási teljesítményben.
Jól sejtek?
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Otthoni időjárás-állomás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest