- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankie!
őstag
válasz
joshua7 #3223 üzenetére
Ugyanilyen problémám volt már nekem is, csak nálam a net se ment. Kihúzom olyankor a modemet+a routert és már jó is. Mostanában is szokta csinálni. Szerintem valahogy a hibernálással van összefüggésben, mert olyankor csinálja. Talán nem frissülnek vmelyik eszköz beállításai.
[Szerkesztve] -
frankie!
őstag
Kedves dc userek! Strongdc RC9f2-t használok, és most elkezdett olyat csinálni, hogy a prociterhelés felugrik periodikusan 100%-ra kb 2 mp-ként! Marhán le is lassítja a dc-t. Mi lehet ennek az oka? Egész nyáron ezt csinálta.
-
frankie!
őstag
válasz
MyKonzerv #2445 üzenetére
Köszi megvan! Ja blokkolva volt, vszínű még az rc10 telepítésekor rákérdezett, én + biztos leOKéztam. De már jó!
Még valami: én koliból töltök, ahonnan elvileg tilos lenne, ezért le szoktam szabályoztni a forgalmat(sajnos vele együtt a bejövőt is), hogy ne vegyék észre, ne tiltsák le a netemet, bár még 1x sem figyelmeztettek. Állítólag ha a kimenőd sok, azt észreveszik. Szerinted mennyi lehet az a sebesség kimenőben, ami már feltűnő lehet? Azt le tudják ellenőrizni, hogy én mivel/mit töltök? -
frankie!
őstag
-
frankie!
őstag
Igen, vszínűleg a mappa elrendezés a más, mert amint bemásoltam a queue fájlt a settings mappába, rögtön jó lett! Lehet rc7-ben még nem volt. Ez olyasmi mint operában. Egyedül a kedvenceim tűntek el, pedig a többi xml fájlt is fölülírtam. (köztük a Favorites-t is)
-
frankie!
őstag
Miért nem ajánlod az rc10-et? Béta verzió még?
Valami gáz tényleg van vele! A letöltéseim megjelentek, de nem akar semmit folytatni, sőt keresni sem keres! Biztos vmi nagyon alapdolgot nem állítottam be... -
frankie!
őstag
Ezer hála és köszönet! Még valami: a Slot ratio mit jelent? Sose tudtam...
-
frankie!
őstag
Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem! Nekem is StrongDC rc7-em volt, és én is a 100% prociterhelés problémájába ütköztem. Azt hittem vmi elállítódott, ezért fölraktam az rc10-et ugyanabba a könyvtárba, de mindenem elveszett, a félbemaradt letöltéseim, a kedvencek, stb. Hogy tudnám visszahozni őket?
Please help!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest