- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudja valaki,mi a biztonságos hashelés maximuma ? 10-15 MB/sec már veszélyes ? Régen nem volt ilyen,és a fakereknek is könnyebb volt az élet,hajh !.
Viiiiccc.
-
Váltottam DC++0.4034-re,és babán megy a gép,nó fagyás vagy restart ! Nem értem,mi lehetett a problem a régivel,mert tényleg csak az SP2 változott,aminek a tűzfalát nem kapcsoltam ugyan ki,csak engedélyeztem rá a CZDC-t.Használok még Avast-ot,meg Ad-aware-t,de ezek csak nem zavarhatnak be a DC-nek ?! Bárhogy is,ezzel a stramm,bendnyú DC++-al semmi baj sincs.
-
CZDC-t használok,de mióta feltettem az SP2-t,ötpercenként restart van ! Melyik DC van jóban az SP2-vel ?
-
Tud valaki mondani nekem egy viszonylag friss,és bugtalan DC-t,amivel beengednek a nagyobb HUBokra is.Elegem van mindből a 306-tól kezdve,pedig már a DH is napok óta elérhető,csak 2 óra után a mostani 403asom kilép.Vagy próbáljak BCDC-t ? Az jobb ? Vagy mit ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen TV-t vegyek?
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Revolut
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest