Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sick Boy

őstag

csá!

lehet, hogy volt már, de, ha mondjuk Win Re Install-t nyomok, a félben lévő letöltéseimet hogy tudom átvinni az új telepítésbe? Format C lesz asszem... de kellenének az éppen folyamatban lévő letöltések.

Tudnátok segíteni? Előre is thanx :)

[kép]

• Sick Boy

őstag

válasz etilin #1220 üzenetére

jó de én, úgymond ''nem utazom nagyban'', ez egy másik kategória... szvsz.

• Sick Boy

őstag

nah, segítsetek má' egy kicsit... légyszi!
    Na szal én is DC-ztem mostanság, de asszem inkább a felháborodásomnak adok hangot...
    B***A MEG!!!
    szal, nekem viszonylag gyors netem van itthon, kábelnet, lemértem a sebességét több internetes mérőprogival, mindegyiken hasonló eredmény jött ki: 1600 K körüli le, ill. 6-700 K körüli feltöltési sebesség. Na ezzel már lehet valamit kezdeni.
    Nagy nehezen úgy igazítottam minden cuccomat, beállításomat, hogy több HUB-on is jó legyek. Aszongya ezekre mentem fel: Főnix, Koli, Solarion, HWB, Elite, Flash, Independence, ezeken jártam eddig.
    Tőlem mindenki 50-60 - 160-200 K-val tölt, de én mindenkitől csak kurva lassan tudok tölteni, alapból csak LAN T1 ill. LAN T3-tól töltök, de 1-2 K-val jönnek a cuccok basszus, hihetetlen.
    A múltkor valaki beszólt nekem chat ablakban, imát rebegett és hálákodott, hogy én nem vagyok olyan gerinctelen féreg, hogy korlátozom a feltöltési sebességet (mellékesen mondom egy éjszaka alatt leszedte a full Depeche gyűjteméányemet, tokkal vonóval) és megköszöte a sok MP3-at... mondom neki, ''Hö?'' erre mondja, hogy bizony sokan csinálják ezt (én nem is tudtam).

Na gondoltam leszedek valami jót, gondoltam letöltöm a Fahrenheit 911-et, nagy nehezen találtam normális forrást, jött is 150 K-val a cucc, a második CD 80%-ánál megszakította a kapcsolatot, akitől töltöttem... azóta sem láttam, nem értem... de ilyen kötsögséget... most mi a frászt kezdjek ezzel a filmmel...? ráadásul ideges voltam, mert, ugye engem adatforgalomra mérnek ám...!

Szal nekem b***ott lassú az egész és alig tudok valamit ölteni, filmeket egyáltalán nem... le akartam tölteni az 1984 című filmet, mert már 1000 éve meg akartam nézni (sokszor olvastam), hát lejött 2-300 MB a filmből, megint megszakították...

meg aztán folyamatosan kidobálnak a szerverek... sokszor azzal, hogy túl sok HUB-on vagyok fönt... ugye a maximális SLOT arány az 15 lehet, ne beraktam ilyen feltöltési sebesség mellé a maxot, tehát nyitottam 15 slotot, volt, hogy tényleg 15-en töltöttek rólam, mert a megosztásaim szépen rendszerezettek és sok ritka és jó zeném van, tényleg, sok megosztásba túrtam bele (tényleg nem 1-2-be) és bizton mondhatom (nem hencegésből), hogy szép kis megosztásom van... 40 GB körüli, ebből 30 GB tisztán rendszerezett MP3.
    Szal beállítom a 15 Slotot, de kéremszépen, én becsületesen feltüntetem a sebességemet, miért ne lehetnék fönt annyi HUBon ahányon én akarok, ha egyszer bírja a netem? ez egy másik kérdés mondjuk, jó, legyen, végülis, ugye vannak szabályok, amelyeket be kell tartani, én is betartottam, és a kevés összmegosztásos HUBokat lelőttem, csak a nagyobbokon voltam fent.
    De így is folyamatosan kidobáltak a HUBok, folyton megszakadt a kapcsolat (nemtom miért, megkérdeztem egy OP-ot hát az sem tudott épkézláb infóval szolgálni...)
    Ez ugye akkor szar, amikor otthagytam éjszakára a gépet, hadd töltsön, erre reggelre nézem, hogy köbö 10 perccel azután volt disconnect a HUB-ról, amelyikről töltöttem, mint mikor otthagytam a gépet...
    És a megosztások, egy csomó Fake cuccot láttam, amit el sem kezdtem letölteni...

Szal a véleményem, hogy a DC++ tök jó lenne, ha nem lenne a sok gyökér...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés