- Hammer Blade Va - nem is úgy néz ki
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
válasz
hermanyi #64665 üzenetére
Jó hát én feltekertem a döme féle 18 as zsinort (By Döme Team Feeder Feeder Zsinór Monofil Master Carp 300M) és már a feltekeréskor tiszta csavarodott volt az egész..Minőségi cucc volt 1700ft ért dobom is a szemétbe ha újra tudok venni majd másik zsinort mert eljutok a boltba. Azt olvastam hogy 24 es főzsinor esetében nem szükséges dobo előke használata de én ezt a GURU Shield Shock leader dobóelőke 100 m -t néztem ki a 20 as zsinoromhoz az egy trabucco XPS method zsinor első osztályú még feltekerve is nem hurkásodik nem dobja le a dob és nem pödrödött be, mig a másik zsinor már letekeréskor is összevissza forgott a tekecs a vizben rendszeresen bele akadva a müanyag kis rögzitőbe ami a spulnin volt...
Van itthon gamakatsu G line 24 es méretben egy jó 1400m még abból nem tudok dobó előkét kötni? Egy halál egyszerű mégis lágy alig érezni hogy 24 es monofil zsinorrol beszélünk, vagy ez a vastagság kevés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Spórolós topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Hammer Blade Va - nem is úgy néz ki
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Cyberpunk 2077
- Fotók, videók mobillal
- Politika
- További aktív témák...
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest