- Netfone
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lejszi
senior tag
válasz
krammerka #3912 üzenetére
köszi a véleményt
De lehet, hogy a hétvégi peca el lesz halasztva ugyanis:
ma reggel besz@rt a kis CLIOm
Reggel beinditom, elindulok a benzin kutra, hallom a szürcsögő hangot, azt hittem a cd fejegysége szarakodik, lehallkitom...még mindig hallom. oda erek a benzin kutra akkor látom, hogy az Atya Úristen is olajos. A motorból "ALL IN" spriccel az olaj a szélrózsa minden irányába. Mentek volna tárgyalásra Debrecenbe 10órára. Hivom a partnert, tárgyalás lefújva. Hivom a szerelőt, kb 30perc múlja jött a szerelő, addig ott ácsorogtam a kúton és szivtam a cigiket egymas utan. qrva pipa lettem hirtelen. Jött a szerelő, oda adtam a kulcsot, dél körül elméletileg behúzták a kocsit. D.u. megyek majd be a műhelyükbe hogy megtudjam mi a lópisztoj történt. Nics 1000km h cseréltem az olajat amúgy, és nem is gagyi olajat töltöttem bele.f@sz@ mi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest