- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grillo
őstag
válasz
hermanyi #39012 üzenetére
Igen, azt, nekem bőven sok szerintem még ez is.
Nagy halakhoz, meg kicsikhez is.Passz, ha kifogtam, megmondom, mekkora...
Adott egy 390-es H feeder, van egy Rubin Match/Feederem, ami elvileg medium, meg ugye a match vég, de ahhoz még hülyébb vagyok, bár az úszózást mindig jobban szerettem a fenekezésnél. Emellett van egy picker bot. Meg spiccek (3m és 5m), de szerintem ott maradok az egybe zsinórnál, mert minek flancoljak.
Szóval valami igen alap felállás kell, a fentiekből egyelőre a heavy-n van orsó (25-ös mono), a pickerre megy szerintem majd az Ecusima, mondjuk 18-as zsinórral (?), a Rubinra még nemtom, oda 20-as főzsinórt gondoltam, de vagy rárakom egy régebbi orsómat, vagy arra még lőni kell egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest