Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pupehap
tag
válasz
Atis45
üzenetére
Hasonlóan csinálom mint Zoli bácsi, csak én szoktam főzni is.Jobb ha puhább kukoricával etetsz, mert nem telíti el úgy a halakat mint a kemény, hogy utána rá se bagózzanak a csalidra
. Annyi vizet öntök rá ami ellepi kb 2-3 centivel, hagyom 2 napig ázni, mert ha jó a kukorica akkor elkezd csirázni és azt szeretik a halak. Ezután feldobom főzni, a vizet pótolom ha kell. Félkeményen szoktam kiszedni belőle horogravalónak. Az utolsó fél órában én szoktam hozzákeverni egy kis búzát is.Ha puhult akkor kiöntöm vödörbe, hűlnie kell, ugyanúgy só+ kefír bele és melegben bőven jó egy hét alatt. Ilyenkor nem tudom mennyi az erjedés, de nézegetni kell, néha átkeverni. Főzés közben van hogy dobok bele fokhagymát, vagy öntök hozzá vanília aromát, esetleg cukrot,de ha kíhűlt akkor is lehet ízesíteni, de ez nyilván nem muszáj, csak szeretek kísérletezgetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Annyi vizet öntök rá ami ellepi kb 2-3 centivel, hagyom 2 napig ázni, mert ha jó a kukorica akkor elkezd csirázni és azt szeretik a halak. Ezután feldobom főzni, a vizet pótolom ha kell. Félkeményen szoktam kiszedni belőle horogravalónak. Az utolsó fél órában én szoktam hozzákeverni egy kis búzát is.Ha puhult akkor kiöntöm vödörbe, hűlnie kell, ugyanúgy só+ kefír bele és melegben bőven jó egy hét alatt. Ilyenkor nem tudom mennyi az erjedés, de nézegetni kell, néha átkeverni. Főzés közben van hogy dobok bele fokhagymát, vagy öntök hozzá vanília aromát, esetleg cukrot,de ha kíhűlt akkor is lehet ízesíteni, de ez nyilván nem muszáj, csak szeretek kísérletezgetni.
Steady74