- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Aktív témák
-
kocsonya
tag
Hi!
Ha veszel egy Live!-ot meg egy JO hangredszert, akkor siman tucc DVD-t nezni geprol! DVD-n altalaban 5.1es hang van, az alapbol megszolal 5.1ben. Winamppal es divxes, xvides filmekkel lehet gond, ha tenyleg kezdo vagy, de itt a forumon le van irva minden rendesen. (AC3Filter, MatrixMixer) Persze Murphy mindig figyel, es akadhatnak gondok.:(
Bar szerinem, ha van egy kicsivel tobb penzed, akkor inkabb Audigyt vegyel mint Live!-ot. Ha nem lenne mar Live!om akkor biztos azt vennek. Kesstol fuggoen valassz hangredszert, de szerintem nem fog senki anyazni azert ha azt mondom, hogy Genius SW-5.1 HT-t vegyel gep melle. Egy kb 12nm-es szobaba meg eleg jol szol. Nagyobba mar keves (szerintem).
Live! + Genuis cucc = kb 45e HUF -
CounterBoci
senior tag
a kérdésre a válasz igen
(általában úgy lesz 5.1 hogy a mikrofon és a line-in bemenetekből kimenet lesz)
ezen a karin megvannak a külön kimenetek csak a megfelelő színű aljzatokba kell dugni a hanfalszett megfelelő színű dugóit és kész.
érdemes olyan hangfalszettet venni aminek a bemenete 3 jack dugó és akkor nem kell vele kínlódani semmit. a creative 5.1-es szettjét tudom ajánlani nekem bejött.
Aktív témák
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest