- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- A karcsúság ára
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATi GAMES
tag
válasz
Geri Bátyó #50 üzenetére
Nem éppen jó a hasonlat. Mert ez attól is függ, hogy milyen az a teló! Nekem a Samsung S22 Ultra 5G pl elég sok mindenre jó. Itt meg ugye az a helyzet, hogy úgy szól, ahogy a fülesed szól, amit veszel hozzá. Ezek amúgy is belekerülnek 130 ezerbe. Na most, ha van egy telód, ennyiből már veszel hozzá olyan fülest, ami simán szól minimum így, de lehet még jobban is, mint ez és akkor már megint ott vagyunk, hogy ez felesleges.
-
Exian
addikt
válasz
Geri Bátyó #50 üzenetére
Nekem az elődje van az A sorozatnak (NW-A105), én szeretem, pont így, ahogy leírtad, hogy ez egy külön céleszköz, amit csak erre használok. Nem pittyen bele a zenébe semmi értesítés, stb. Mondjuk én azért is akartam ilyet, mert kisebb jóval, mint egy telefon, bizonyos esetekben ez nálam előny, amikor nem kell, hogy legyen nálam telefon. Meg azért én összehasonlítottam a telefonommal (többel is) és azért más hangzást biztosít ugyanazzal a fülessel.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A ZX- és az A-szériás eszközök családfája gyarapodik egy-egy kiemelkedő hangzást ígérő modellel.
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest