- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
arnyekxxx #185 üzenetére
"vagyis az emberiséget hagyjuk lebutulni arra szintre, hogy egyetlen egy felületet legyen képes csak használni és ezt még tartsuk is sikernek. Aztán nem értjük miért nem képesek elintézni egy ügyet az ügyfélkapun."
Nem csak azt az egyet lenne képes használni, de az 50-60 év felettiek nagy része nem akar mást. Nekik az kényelmes, hogy egy helyen elérik az ismerőseiket, csoportjaikat, stb. Miért is akarna mást?
A nem akar és az elbutulás nem ugyan az. Csomó dolgot én se akarok, de attól még nem vagyok buta
El kéne felejteni ezt a "nagyobb jóért" dolgot. Ha valakinek így jó, akkor így jó, ne akard neki megmagyarázni, meggyőzni, máshova terelni. Ha neked nem jó, akkor van más alternatíva, használhatod azt.
#211 arnyekxxx
De rossz az egész felvetés, mert van. Kár itt "mi lenne ha" szintű dologba belemenni szerintem, totál értelmetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A várakozások szerint nem születik meg az EU és az USA új adategyezménye addigra, hogy betiltják a Facebook transzatlanti adatáramlását – a Meta korábban közölte, ebben az esetben Európában leállna a Facebook.
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest