- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Köszi de tapasztalatból írom amit írok. Nem nyúltam a ROM-hoz, root se volt és a Google folyton piszkal valamit a háttérben ami miatt bármikor megállhat és meg is áll az érintés fizetés. Pont az ezzel való szopakodas miatt hagytam a fenébe a ROM cseréket. A ROM-on belüli állandó bugokat már nem is említem. A CrDroid-ot egy ideig szerettem, aztán jött az akkumerulés, amit hébe -hóba kernel cserével sikerült orvosolni aztán már azzal sem az újabbaknál. SparkOS jó része angol, bugok. Hozzáteszem mindet jobbat szerettem használni a bughalmaz MIUI -nál. De a folyamatos karbantartást meguntam, főleg a fizetés miatt. Banki app plusz wallett problémák ahogy említettem.
A Google Camera meg config nélkül sokat nem ér. Az első Google Camera port óta használtam LG G6-tól kezdve, ha nincs config rossz a minőség zömében, 1-1 gcam-nál előfordul hogy használható , de az sem jó. Még a MIUI Camera is jobb.D@niel: Használtam ezt is meg még egy csomót, magamnak is csináltam pár config-ot de egyik sem alkalmas minden szituációra. A különböző noise modellek-nél bukik a dolog általában. (Telegram csoportban is vagyok.) Sokszor az árnyékos részek tiszta pöttyök, ha másik noise modellt használok akkor meg olaj festmény. Ha ezek nagyjából rendben vannak akkor a színek mennek el stb. A széles látó meg makró beállítások meg hatványozzák ezt a gondot. A széles látónál a kép oldalak torzak, nincs korrekció ami a gyári appokban van, stb. stb.
Sokat szoktam fotózni külföldi utak alkalmával amiből több is szokott lenni egy évben, és már nincs kedvem váltogatni a config-okat meg gcam-okat, folyton ellenőrizni a képeket hogy jók-e. Öreg vagyok én már ehhezDe leginkább az a baj hogy jó régóta ezt csináltam és meguntam.
De ez már nagyon off. Szerintem alapvetően nem a ROM-olás meg a pepecselés egy telefon esetében a prioritás. Maximum érdekesség egy kis rétegnek. Volt mikor nekem is az volt, most már inkább csak probléma lenne ha rászorulnék mint legutóbb.
-
tomboy0013
veterán
Tudom melyik jó csak nincs kedvem szarakodni már a ROM-olással. 1 évig cserégetttem a ROM-ot a telómon , de belefáradtam, hogy a Wallet miatt folyton gond volt amit meg kellett oldani. Meg néha azért frissítéseknél is kellett a FR, de volt CrDroid frissítés ami után elszállt a rendszer és újra kellett húzni. Nincs már kedvem ezekkel kínlódni, a rendes Camera app-ról meg ne is beszéljünk. Egy rendes GCam beállítás sem létezett pl a Poco F2 Pro-mra. Meguntam.
Normális, stabil rendszer kiszámítható frissítésekkel, nekem erre van szükségem (meg működő értesítésekkel, Messengerrel). De persze megértem azt is ha valaki szeret ROM-olni, egy ideig nekem sem volt gondom vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- Medence topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest