- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Így van! Jó is, és meg is oldható. (Teszem hozzá, szerintem az esetek >90%-ában nincs szükség ennyire nagy házra. Még egy izom PC-hez se.)
Pont most gondolkoztam el amúgy azon, hogy építhetnék ebbe a házba egy újabb gépet. Először valami budgetabb gamer jellegű gépen gondokodtam el (Ryzen 5-7 + egy középkategóriás talán AMD VGA)... aztán rájöttem, hogy inkább mégse. Egy régi Pentium G3220 vagy mi van benne (vagy 10 éves már ez a konfig!), és mivel tele van HDD-kkel, ezért talán mégis inkább érdemes lenne megmaradni az energiatakarékosságnál (fogyasztásmérő szerint idle-ben 6 HDD-vel fogyaszt meg 2 ventillátorral fogyaszt vagy 60 W-ot), révén ~NAS-ként lesz használva, ahhoz meg nem kell erős proci meg dVGA.
-
bteebi
veterán
Én is szeret(t)em a Chieftecet, még mindig megvan az LBX-01B-B-SL házam tőlük (talán 17 éves? még a Core 2-es gépemhez vettük). Imádtam. És még most se rossz, pedig azóta már gyakorlatilag felnőtt. Persze azóta a divat is változott:
Nekem ez a mostani 2 modell kicsit bazári, de lehet, hogy csak képen nem tetszenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest