- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupati
őstag
Ugy vettem észre maradt, de jobb lett.
Pár nap használat alatt eleg sokmindent észrevehető dolog kijött a MIUI 13 rol HyperOS re váltás után:
-Ugye mint írtam Chrome közben glitchelt a kijelző, ez teljesen megszűnt !
- A snapdragon 888 iszonyúan melegedett, ezis megszűnt!
- A kamera alkalmazás a MIUI 13 ban néha összeomlott, ha 108MP re váltottam meg vissza fekete képet adott a kamera, ezis eltűnt!
-Jobb lett az akku idő .
Mivel nem hivatalos rom, ezért nem tudom tényleges negatívumként felhozni hogy semmilyen googlis alkalmazás nincs előre telepítve, se YT se FB még a szokásos Xiaomi alkalmazások sem voltak rajta.
Ugye azt azért hozzá teszem hogy a HyperOS az a Honor harmonyOS ből lopott sok dolgot és érződik is kicsit, de összességében jó lett nem bántam meg az OS cserét. -
Csupati
őstag
Na egyenlőre van egy kis haladás, a régi MI accountom használhatatlna volt, nem volt beállítva telefonszám, és hozzá adni sem lehetett(ne kérdezzétek hogy hogyan is miért).
Töröltem a régi accountot, létrehoztam egy újat ugyanazzal a mail el, és voálá máris eltudtam kezdeni a bootloader nyitást, már csak 168 órát kell várni és jövök a fejleményekkel, de 99% hogy HyperOS megy majd a MI 11 re. -
Csupati
őstag
Amit linkeltem ott a gyártó hivatalos oldala van és nincs rá update.
Sem OTA, sem pedig bootloader megoldással nem működik.
Mi flash el is próbáltam de le van zárva a telefon annyira meg nem akartam bele mászni nehogy papír nehéz legyen, bár annyira Glitch el a kijelző hogy kb arra jó. -
Csupati
őstag
Egy pár üzenetváltás a Xiaomi supportal, végeredmény a Mi11 nem hogy HyperOS nem kap de még MIUI 14(andriod 13) -at sem, meg kell elégednem a MIUI 13 (andriod 12 )-vel . [link]
Kár hogy 2020 decemberben jött ki a Mi11 , 2021 és attól újabb telefonok kapnak csak updatet. Úgy gondolom a Snapdragon 888 simán megbirkózna vele. -
Csupati
őstag
Sziasztok !
Én a hétvége folyamán tervezek, szeretnék HyperOS re frissíteni az Andriod 12 ről, úgy tudom manuálisan kell letölteni és telepíteni az Android 13 és 14 et is,innen letölthető -
Bandit21
addikt
válasz
pusszycat #16 üzenetére
A nothing 2a és az edge 50 fusion is érdekel. Nalam rendszeresen földre ejtik a gyerekek a telefont így 150 fölé nem szívesen megyek árban mert minek.
Anno ez a renoir 119 volt talán és a mai napig tetszik a 160 g körüli súlya meg a vékony haza. a 12x tetszett még volna de mára már az is régi.
14 literol nem olvastam még, utána nézek.Hát 178 g ha igazak a hírek, meglátjuk.
-
Bandit21
addikt
válasz
this is life #11 üzenetére
Köszi mindkét link ugyanoda mutat vagy én vagyok vak és nem látom a különbséget?
-
DEVIL2
csendes újonc
válasz
bollokcs80 #9 üzenetére
Már kb egy hónapja
-
pusszycat
nagyúr
válasz
this is life #11 üzenetére
Én szándékszom új telefont venni, ha nem kapom meg.
Mikor megvettem 3% merült éjszaka bekapcsolt wifi-vel, most igy 3 év után meg csak 1 %. Ez javul, vagy nem tudom. -
Bandit21
addikt
válasz
this is life #7 üzenetére
Ez alapján - az NE már rég megkapta - a q2 re hirdetett hyper-nek akkor van értelme ha nem a Lisa-ra vonatkozik. Akkor meg marad a 4g/alap 5g.
Adja az ég mert én is renoir-ra várom. -
bollokcs80
Korrektor
válasz
this is life #3 üzenetére
Sajnos az utolsó MIUI-ban elég sok beállítási lehetőséget kivettek, megszűnt a PC-mód támogatás. Én már a legutóbbinál feltettem egy Nova Launchert, azzal élhetőbb.
mrThomi: Xiaomi a UI-ba építi be az újdonságokat, az Android verzió nem annyira releváns.
-
nyikoláj
tag
Sziasztok,
Xiaomi mi 12t pro - ra valakinek megérkezett már az új rendszer? Sajnos nekem eddig még semmi... -
-
mrThomi
addikt
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Felrakram én is pár napja pad 5-re. Sajnálattal láttam, hogy maradt android 13-on. 14 már nem is fog kijönni rá ?
-
DEVIL2
csendes újonc
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Nekem meg semmi
-
pusszycat
nagyúr
Írja a Xiaomi 11 Lite-ot de melyikre gondol Lite 4G. Lite 5G. Lite 5G NE?
-
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Szerintem többet nem is kell várni tőle, hisz csak egy átkeresztelt miui, amin egy kicsit finomítottak, módosítottak.
Kb ennyi változás van minden miui váltáskor 1--->14-ig, ami apránként kevés, de nagyobb távlatban már jelentős változás. -
janeszgol
félisten
Már egy hónapja telepíthető mindenféle régió meg egyéb trükközés nélkül 11T-re.
-
bollokcs80
Korrektor
A Pad5 már megkapta, nem vagyok tőle elájulva. Számomra a legnagyobb feature a friss biztonsági csomag.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában már kiküldték az Android 14-es főverzióval a HyperOS-t, a globális terjesztés pedig a második negyedévben indul.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gyúrósok ide!
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Raspberry Pi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Villanyszerelés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest