- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
Topikgazda
na csak jó még valamire az öreg smoki
Nagyon guszta csorog a nyálam
Én nem nagyon haladtam, magyarul ugyan úgy van mint volt, na de majd kiforrja magát.
Azért így hátra pakolva csak jó és azért ahogy látom fér oda anyag. Hogy szuperál a hőmérő, dobj már róla egy linket ha ráérsz, még nem rendeltem meg amit néztem.
Malac borőscsülköt vajon meglehet úgy sütni faszénen hogy a bőr ropogós legyen, az egyik gyengém a csülök.
Kíváncsi leszek majd a szekrény smokeredre, ha nekikezdesz feltétlen dokumentáld az építési fázisokat
Ezt a lapockát bepácoltad valami spéci cuccal, vagy csak só és némi alapfűszer és kész. Úgy hallottam hogy citromos almalé keveréktől vagy sütés előtt ha alaposan bedörzsölöd citrommal a bőrös húsokat akkor kívül roppanós belül meg jó omlós lesz a hús.
Ezen a 8 órás sütésen mennyi faszén ment füstbe
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest