- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
sky77
aktív tag
Megvan a lap, topic zárható!
-
sky77
aktív tag
Szóval:
Keresek Abit KD7 vagy hasonló alaplapot. Végülis lehet akármilyen gyártmány/típus, majd elválik érdekel-e. Lényeg, hogy kezeljen pata vinyót, illetve nem árt, ha van benne tuning lehetőség.
Asszem ennyi. Egyelőre Gab-ra várok, de mivel viszonylag sürgős, ezért nyugodtan bombázzatok a jobbnál-jobb ajánlatokkal!
Na, akkor hajrá! -
sky77
aktív tag
Nehogy a feledés homályába merüljek!
-
sky77
aktív tag
Együtt örülünk veled, de nem kell félteni, nem pályázunk rá (hiába is tennénk). Ő általában az at7-et ajánlotta. Tudod, többet is gyártottak belőle...
Gab! Ha tudsz pontosabbat a lapról (konkrét ár, gari, előélet, ilyesmi) írj, mert érdekel. Amúgy ha most azt mondom hogy kell, akkor beszerzed, és ne is nézelődjek tovább, vagy mindenképpen hoznál? Csak hogy tudjam, mi a szitu.
[Szerkesztve] -
joergie
őstag
Megnézegettem csak a te kedvedért.Ahogy látom, barton-t nem támogat, és microatx-es, de legalábbis kissebb mint a sima kd7. Szerintem ez egy kt333-as chipset, ami támogatja a ddr400-at.Szerintem.
De akkot is az AT7-max2-t ajánlomSzép a színe is
Bővebben: link
Ja, akkor bocs
[Szerkesztve] -
sky77
aktív tag
Hasonló kaliberű egyéb lap is megteszi végülis.
-
sky77
aktív tag
A címben említett alaplapok érdekelnének. Preferált a KD7A, de lehet sima KD7 is. Valaki felvilágosítana, hogy mi is a pontos különbség a kettő között?
Vagy végső esetben a KD7 széria egyéb példánya is megteszi, amelyik PATA-át kezel.
Bp.-Szentendre viszonylatban gondolkodom, postán nem szeretnék bizniszelni.
NohátakkorUP!
Jut eszembe! A telefonom kipurcant, így azon ne keressetek, csak itt, vagy emailben. Netközelben ma 17-ig vagyok, legközelebb pedig hétfő reggel 9-től. Lehet hogy 7VG-n is be tudok majd kukkantani ide, de ez nem biztos, illetve remélem lesz a tel. problémámra is megoldás, úgyhogy próbálkozni azért lehet.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest