- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
Iginotus
addikt
zárjátok be
[Szerkesztve] -
Gabi[mf]
aktív tag
TOPIC ZÁRHATÓ
-
Gabi[mf]
aktív tag
magvan a ramom
-
Gabi[mf]
aktív tag
-
Gabi[mf]
aktív tag
ugy tűnik meglesz szombaton a ramom
-
Gabi[mf]
aktív tag
akkor mégsem megyek pestre, mint kiderült ebben a másodpercben, mert amiért mentem volna már nincs meg, ezért marad a szombat, de addig id várom a jelentkezőket
-
Gabi[mf]
aktív tag
mindjárt megyek be pestre ha valakinek van még 1 db akkor az most szóljon!!
-
Poctar
senior tag
Itt van egy pontosabb link:
Bővebben: link
Hívj fel kedden (ma) 12 után és megbeszéljük.
Számom:06-70/6344537 -
Poctar
senior tag
Van egy Samsung 400-as memóriám. Még van rá kb 2.5 év gari.
Az ára 9K.
Az oldalamon található pár teszt...
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Gabi[mf]
aktív tag
-
Ősember
őstag
szevasz
ehhh... nem gondoltam hogy 3x elküldöm... bocs -
Ősember
őstag
szevasz
na akkor kell mégiscsak a 2 mi?... megmondtam! szoval 12k/db és a feltételek a régiek... ha nem kell akkor azt mondd és ha kell de nem igy, akkor megbeszéljük! -
Ősember
őstag
szevasz
na akkor kell mégiscsak a 2 mi?... megmondtam! szoval 12k/db és a feltételek a régiek... ha nem kell akkor azt mondd és ha kell de nem igy, akkor megbeszéljük! -
Ősember
őstag
szevasz
na akkor kell mégiscsak a 2 mi?... megmondtam! szoval 12k/db és a feltételek a régiek... ha nem kell akkor azt mondd és ha kell de nem igy, akkor megbezséljük! -
Gabi[mf]
aktív tag
up
-
Gabi[mf]
aktív tag
várom az ajánlatokat akár két rammal is!
-
Gabi[mf]
aktív tag
nah képzeljétek úgy tűnik hogy apámnak is kell ezért jöhet a 2 db is
-
Gabi[mf]
aktív tag
hmm hát de az a bej hogy csak 1-re van pénzem de ha neked megfelel hogy egyet kifizetek és majd később a másikat akkor jöhet mind2, de úgy érzem eljárást fogok indítani ellened: fenyegetésért, Súlyos testi sértésért, zsarolásért, sheftelésért, meggondolatlanságból elkövetett adójóváírás nélküli kéz aloli kereskedelemért, és azért hogy legyen egy jó napod
-
Ősember
őstag
szevasz
nanehogymár elég legyen 1!... figyelmeztetlek, hogy tuszom van és ha csak az egyik kell, akkor oránként kitépek töle egy hajszálat! vagy a seggéböl?nem vagyok még jártas az ilyen dolgokban... szoval kelljen 2!!! peace
mod: mellesleg ezek feszemeléssel mennek 480-at.
[Szerkesztve] -
Gabi[mf]
aktív tag
up
-
Ősember
őstag
szevasz
van nekem 2*512MB 400Mhz Kingmax eladó! 12k/db. ha érdekel, de más feltételekkel, akkor ne azt mondd, hogy nem kell, anem azt hogy beszéljük meg más feltételekkel... -
Gabi[mf]
aktív tag
up
-
infineon vagy tcc4 samsung 512/400 9k. ne kerdezd mit mennek, nem tudom
.
-
Gabi[mf]
aktív tag
téma adott, egy nf7-s 2.0-ba lenne egy mobil barci mellé
amit ''lehet hogy megtunningolnék egy kicsit'', de nincs sok pénzem rá
várom az ajánlatokat
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest