- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Pötyi
őstag
Tudom, tudom, hogy ez most egy kicsit hülyén hangzik! Nem a márka számít, nem is a sebesség, hanem a fizikai méret!
Ugyanis egy micro ATX házba kell beszereljek egy CD olvasót, amibe egy 20 cm hosszúságú CD-ROM egyszerúen nem fér be, mert beleütközik a memória-modulba! Ha teljesen betolnám, akkor a RAM kb. 70 fokos szögben állna a foglalatban, ami nem igazán üzembiztos... A memória-modul már most is a legtávolabbi slotba van rakva.
Arra is gondoltam, hogy leszarom az esztétikát és az olvasó majd kilóg egy centit elöl, de nem sikerült, mert a rögzítő csavar helye takarásba került, ráadásul az előlap eltakarja a CD-olvasót és csak a tálcának van kivágva egy vékony ablak...
Fentiek miatt keresek működőképes, 19 cm hosszúságot meg nem haladó IDE csatlakozójú CD olvasót! Elő a centiket és a vonalzókat! Ha valakinek van ilyen elfekvőben, megvenném!
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Bittorrent topik
- Futás, futópályák
- Klaus Duran: 2025 dude
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest