- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz cozmo #101987 üzenetére
Szerintem jogos,de itt nem is ez a kérdés,mert egy próbálkozást mindenképp megér,ha jogos,ha nem.A színt is említetted nekik,vagy az tetszik neked?
Tothgera30...a Kross valamiért sosem tetszett igazán nekem,bár ezt megindokolni nem igazán tudom.A CTM pl. valamiért tetszetősebb,ugyanakkor úgy tűnik valóban komolyan gondolják a lengyelek ezt a kerékpárbizniszt.Ilyenkor mindig füstölgök,hogy mi miért nem tudunk ilyent?! Baddog,badcat my ass!
(#101989) 3shae...nejem 163cm és 53-as bringát hajt,ami valóban nagy neki egy kicsit,de akkor is.Szerintem ez neked kicsi,vagy legalábbis határeset.Kényelméről talán az outisok majd nyilatkoznak,de így ránézésre nekem nem a kényelmesek közé tartozik,ergo elég "agresszív" váznak mond6ó.Azért az komoly,hogy a képek egyikén már kjúb van.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
cozmo
őstag
válasz cozmo #101987 üzenetére
Megjött a válasz a magyar eladótól, amit szándékosan módosítok de a lényeg változatlan.
A Lapierre álláspontja az ,hogy nem gyártói mulasztás hogy nem tudom felhelyezni a 2 kulacstartót.
Sőt javaslat is érkezett: jelenlegi helyett valamilyen másik kulacstartó típussal próbálkozzak.
Illetve jelezték, hogy ezért nem küldenek új vázat.Szerintetek mit tehetnék?
ui.: Van egy városi legenda mely szerint, ha te versenyzésre használod a bringát akkor azonnal ugrik annak a garanciája. Ez létezik?
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Battlefield 4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ford topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest