Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tasker
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
válasz
Teasüti #14219 üzenetére
a merev bowdenház a jó, kemény fékerő titka a bowdenes tárcsafékeknél.
természetesen nem kell a nokont megvenni, de nem árt avid full metal jacketet vagy hasonlóan merev, eleve bowdenes tárcsafékhez tervezett házat venni.
tudom, hogy ez elsőre hihetetlen, de lassan 6 év a kerékpárbizniszben megtanit erre-arra -
mechanikus tárcsafékhez jó bowdenház is kell. a "nyúlósságot" általában ennek a hiánya adja majd. a merev bowdenház pedig nem olcsó.
lehet egy 446-os shimano-val jobban jársz. -
szerintem a legkényelmesebb nyereg a selle italia slr c64, a régi.
még farmerban is kényelmes rajta ülni, annak ellenére ugye, hogy fullkarbon.
majdnem egy évig használtam, mig egyszer eltörött, és a gariban újra cseréltet eladtam. -
válasz
Cathfaern #13977 üzenetére
ez egy tökéletes lerás.
annyival egésziteném ki, hogy azoka nyergek amiket rövid távon kényelmesnek talál az ember (puhák) nem adnak semmiféle feltámasztást az ülőgumóknak, emiatt a zsír és az idegek meg vérerek elnyomódnak a hátsó fertályban, ami miatt hosszabb távon a nyereg kínszenvedéssé válik. egy elméletben tökéletes nyereg 1km után is annyira nyom, mint 100km után -> "kicsit" -
válasz
fpeter07 #13838 üzenetére
az az elméletem, hogy a talp összeszorítása és ezáltal a talpközépcsontok lábujj felé tartó ereinek összepréselése gyengíti a véráramot a lábban ezzel jelentősen növelve a fázás érzését.
mióta speci talpbetétet használok, ami megemeli a talpközépcsontokat, hogy ne nyomódjanak össze azóta kevésbé fázik a lábam.
(megjegyzés mielőtt valaki reklámnak venné: más gyártónak is vannak ilyen talpbetétjei) -
-
ha lógatod ha nem lógatod a belsőben mindig legyen a gumira irt minimum nyomás! ami azt jelenti, hogy havonta egyszer nem árt ellenőrizni!
plusz ha nem használod, egy kis glicerin nem árt neki télire. -
beujitottam az aldiban pár akciós aláöltözetet, egy hosszu felsőt meg egy lábszárközépig érő alsót. ma hazafelé teszt.
-
juteszembe, akarok egy fejlámpát, amit a fejvédőre tudnék erősíteni.
munkából hazafelé a margit hid és az árpád hid közt a kerékpárút nincs kivilágítva, és sötétedésben izgalmas kivihás hazaérni
ki mit ajánl? ne legyen nagy, de azért látni lehessen vele. és az akkuja benne legyen lehetőleg, mert hátizsákot nem hordok, igy egy kivezetett akkupakkot nem lenne hova tenni. -
válasz
venember83 #13574 üzenetére
nagyon sok szirszarom van a piros S-től, majd egyszer felteszek mindent ebay-re.
ultralimitált hátizsák (készült vagy 50db belőle) amit félévente egyszer használok, meg régi eurobike-okra a standon dolgozók számára készült (szintén limitált darabszámban) ingek/pólók, nejlonszatyor, kulcstartó, meg a fene tudja még mi. a gyűjtőszenvedélyem nem ismer határokat -
találtam itthon egy dzsekit
holnap ki is próbálom, milyen ez a hires "softshell" mert ilyenem még nem volt. (vagyis mint kiderült volt, már lassan 3 éve, hogy van - csak elfeledkeztem róla)
feketében, Specialized himzéssel -
válasz
venember83 #13419 üzenetére
melyik, a kék vagy a piros?
-
válasz
Teasüti #13400 üzenetére
nálam ugy néz ki a téli viselet, hogy Specialized windtexes elejü rövid aláöltözet (csurom vizesre izzadhatok benne, de nem érzem hidegnek a bőrömön) fölé egy Specialized full windtexes mez, efölé pedig időjárástól függően egy Pro átlátszó esődzseki vagy egy Shimano fekete dzseki ami 5000mm vízálló, és kapucnis. plusz mindennek a tetejébe az elmaradhatatlan láthatósági mellényem ("Montane" márkájú)
Alul Specialized thermo gatya ami elöl windtexes erre rá egy Vaude esönadrág - nem szeretem a csirke lábaimon nézni az amugy is slankito cicanacit
Fejre van egy Alpine márkájú balaklava meg egy Specialized windtexes sapi bukó alá.
Kesztyűből több is van, de leginkább az IronClad-et használom.
Ja és plusz egy Shimano "MultiFunction" kamásli, vizet is bírja, szélnek is ellenáll.
A bukóra pedig van egy vizálló huzatom a www.sisakhuzat.hu-tól. -
shiamno cipőkből van E jelölésű, azaz szélesebb változat. (nem mindből persze, csak a gyakoribb tipusokból) plusz mindig illik egy számmal nagyobbat venni. 47-48 környékén már akár kettővel is.
de hogy keskenyebb lenne, azt nem tudnám megerösiteni, itt körülöttem van van 20 shimano cipő és mindben elfér a lábam normálisan (már amelyik 43-as, mert 42-es lábam van)
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- ACER Travelmate P258-M I7-6500U , 15,6"
- Panasonic Toughbook CF-19 - Ütésálló - elforgatható érintőképernyős - I5-3320M
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest