Hirdetés
Aktív témák
-
didros
senior tag
Sziasztok! Az alábbi adatlappal rendelkező crosskerékpár jónak számít? Van esetleg gyengéje, ami ebbe az összeállításba nem igazán illik? Köszi előre is!
Gabel : RST Neon Federgabel 1⅛'' einstellbar mit Lockout
Schaltung : 27 Gang Shimano Deore LX, Umwerfer: Shimano Deore
(v.) 48/38/28 (h.) 11-32, 9-fach
Tretkurbel : Shimano Octalink M443, Kettenschutzscheibe
Innenlager : Kompaktinnenlager Shimano Octalink BB-ES25
Pedale : Alu Crosspedale
Steuersatz : Ahead 1⅛'' integriert
Lenker : MTB-Lenker HCT Alu
Vorbau : Ahead HCT Alu 1⅛''
Bremse : Bremshebel: Magura HS 11 Alu
(v.) Hydraulik Magura HS 11
(h.) Hydraulik Magura HS 11
Nabe vorn : Shimano HB-RM40 mit Schnellspanner
Nabe hinten : Shimano HB-RM60/9 mit Schnellspanner
Laufrad : Reifen: Schwalbe Hurricane 42-622
Felge: Alu-Hohlkammer Exal ZX19 System 8X4
Speichen: DT Swiss Niro, schwarz
Sattel : Selle Royal Arrow, schwarz/silber
Sattelstütze : Patentsattelstütze HCT -
didros
senior tag
Sziasztok!
Hosszú távú túrákhoz melyik kerékpárok a legalkalmasabbak? Cross, Trekking? Elsőre ezekre gondolnék, de ugye ott van a híres TREK 5200 és a Kona Sutra, amelyek inkább úgy néznek ki, mint egy országúti kerékpár...
Egy mostani országúti bicóra fel lehet tenni ballonosabb (30-32) gumikat és van hely csomagtartónak is? A nagy utazók mivel nyomják?
Köszi előre is! -
didros
senior tag
-
didros
senior tag
Szomorúan konstatálom, hogy nagyon elmaradott vagyok...
Nekem ezek a tárcsafékek még mindig ingoványos területen vannak. Mondjátok csak, bonyolult ezeknek a szerelése, karbantartása? Nagy szakértelmet igényel? -
didros
senior tag
Felnire felcsapódott olajat mivel lehet szépen letakarítani úgy, hogy a gumit ne kelljen levennem? Bmx Powa! Fantasztikus lett az egysebességes géped! Kb. mennyiből lehet összehozni egy ilyet??
[ Szerkesztve ]
-
didros
senior tag
Sziasztok! Hol lehetne venni ÚJ, vízszintes papucsos vázat, amelyik jó alapja lenne egy egysebességes kerékpár építésének? Külföldi beszerzés is érdekel. Köszi!
-
didros
senior tag
válasz Xantomas #11517 üzenetére
Tényleg? Azt hittem, hogy a vízszintes papucs alapkövetelmény, ha nem akarok láncfeszítőt használni. (márpedig nem akarok) Konkrét vázat, márkát is tudnál ajánlani? Utcai gépet szeretnék, szigorúan aszfaltra, gondolom akkor az országúti vázak között kell keresgélnem.
[ Szerkesztve ]
-
didros
senior tag
válasz knifemaster #11519 üzenetére
Hú, ez nagyon klassz cucc, nem is tudam, hogy már létezik ilyen...
Ugye ez 26"-os (monti) kerekekre van méretezve? -
didros
senior tag
Nézegetem a fixiket a fixedgeargallery-n. Amelyiken van fék (elsőfék) ott szinte kizárólag a bal oldalra szerelik fel a fékkart. Miért van ez így? Nem lenne célszerűbb a jobb oldalra szerelni, ha már csak ez az egy van?
-
didros
senior tag
válasz bmx powa #11526 üzenetére
Ha ennyi a tudás, akkor bele se kezdj
Valahogy pedig el kell kezdeni... tudom nem sokra becsülitek a magamfajta műkedvelőket, de elég alapos gyereknek ismerem magam, igazából nem látok nagy veszélyt benne, hogy belevágjak egy ilyen projektbe. Mindent csak szépen lassan a téli hónapokban szereznék be és körültekintően raknék össze. Úgy terveztem, hogy kb. 140.000 Ft-ot szánnék az alkatrészekre. Tudom, hogy a komplett kerékpár mindig olcsóbb, de ennyiért már alsó kategóriás országútit lehet vásárolni, akkor gondolom, hogy kb. ugyanezt a minőséget meg is lehet építeni, ha lespóroljuk a váltókat és az egyik féket és egy csomó bowdent. Interneten rendszeresen vásárolok ezt-azt így a spéci alkatrészeket is be tudnám szeretni külföldi netes boltból ha nagyon muszáj. Kereket nyilván nem fűznék, azt rábíznám szakemberre. Első lépésként most a vázakat térképezem fel, hogy mi is kapható egyáltalán ami alkalmas lenne a feladatra. A Bianchi Pista máris túl drága. A Magellan Crux perig MTB váz ami nem az elképzeléseim szerinti. Egyéb ötletek? Nézegetem a használt bicikliket és vázakat is, de ezektől tartok kissé. Ráadásul vidéken élek, a környékünkön nincs nagyobb lomos piac sajnos. -
didros
senior tag
meg mernétek venni ezt a vázat?
[link]
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- AMD AM4 komplett gép eladó.
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- HP ZBook Fury 17 G7, 17,3" FHD IPS, I7-10750H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, T1000 4GB VGA, WIN 10/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest