Hirdetés
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
Olcsi
senior tag
válasz
ludsimon #40661 üzenetére
Uh...ezek szerint nem csak Kecskeméten drága mulatság az úszás.
Amikor még nem volt válság, akkor az előző munkahelyem felvasarolt a helyi uszodatól egy tök csomó jegyet, és a dolgozók igy 200ft/jegy áron juthattak hozza! Az jo volt, bar sajnos csak kevésszer használtam ki...
-
Olcsi
senior tag
válasz
ludsimon #40591 üzenetére
Szerintem megérte az árát, raadasul viszonylag sok mindenk bele lehet még pakolni, van egy nagy zsebe a vizes mellett, meg még néhany apro zseb, ahová telefon, pénz, kulcsok elférnek. Jo vétel, csak múljon el a gumiíz...
Köszönöm a tanácsokat, ezek szerint csak használni kell és várni...
-
Olcsi
senior tag
Vettem a decathlon-ban egy camel-bag-et, tudjátok az ivós táska. Van benne egy másfél literes gumizacsi, amibe lehet folyadékot tölteni és menet közben bármikor tud inni az ember. Namost...ez tök jó, meg minden, de a gumizacsi miatt kissé gumi íze lett a víznek. Mit javasoltok ez ellen? Hogyan lehetne elkerülni, hogy átvegye az ízét? Esetleg első használat után elmúlik?
-
Olcsi
senior tag
Tul vagyunk életünk első balatonkerülésén, a távot 2 nap alatt teljesítettük siófokról indulva és oda érkezve. Az éjszakat Badacsonytomajban töltöttük... Az első napra tettük a Siófok-Keszthely-Badacsonytomaj szakaszt, ami számomra sokkal nehezebb volt, mint a mai Badacsonytomaj-Balatonfüred-Siófok táv, pedig távolságra szinte azonos a kettő. Nagyon nagy élmény volt, tervezzük az egynapos kerülést is,remélem hamarosan ezt is elmondhatom magamról.
-
Olcsi
senior tag
Sziasztok! Párommal a hétvégén el szeretnénk menni Siófokra bringaval, Kecskemétről. Ez cirka 150km, ami összességében nem vészesen sok, a nagyobb baj az, hogy dunaföldvárig viszonylag forgalmas úton haladnank. Ha hajnalban elindulunk, sztem nem lehet baj. Eddig a legtöbb, amit egyszerre, egy nap tekertünk, 120km volt...tehat szvsz a távolsággal nem lehet gond, max azzal, hogy ezt a távot másnap is meg kell tennünk hazafelé. Merész húzás? Mit tudtok javasolni erre a hosszu útra, mire figyeljünk, mit vigyünk mindenképpen,stb.? Ilyenekre lennék kíváncsi... Köszi előre is, remélem nem kérdeztem hülyeséget...
-
Olcsi
senior tag
Hol lehet venni viszonylag olcsón jó sárvédőt? Nem akarok gagyit venni, és olyat sem, ami randa... Találok egyáltalán ilyet?
-
Olcsi
senior tag
válasz
amargo #19371 üzenetére
Én 6-7 éve tartom a "versenysúlyomat", ami keméy 50kg 24 évesen. Ezt sehogyan sem tudom feltornázni, legalábbis kajázással biztosan nem.
Kb 2 hete az egyik helyi gyógyszertárban megcsináltam egy gyors tesztet (testtömegindex, testzsír százalék, stb.), és kiderült, hogy a testzsírom 0,4 kg, tehát kevesebb, mint fél kg zsír van rajtam. Normális ez? Vagy ezzel nem érdemes foglalkozni?
Valószínűleg, ha pár kilót szednék magamra, akkor a szervezetem sürgősen elkezdene tiltakozni ellene, mert az neki nem lenne jó. Erre vagyok beállva...mindenesetre furcsa. Erősödni viszont jó lenne, de a kondizásra nem visz rá a lélek (na meg a pénzhiány sem). -
Olcsi
senior tag
Nincs valakinek olcsón eladó kerékpárszállítója? Olyan kellene, amihez nem kell vonóhorog, és a hátsó ajtóhoz lehet rögzíteni... Valami hasonlóra gondoltam...
-
Olcsi
senior tag
RST Gila Tnl 80 Lockout
Ezt a típusú teleszkópot mennyire ajánlanátok? -
Olcsi
senior tag
Szerintem elég az első kereket is kivenni, de majd kipróbáljátok! Nálunk az anyósülés mögött pont elfér, max egy kicsit az első ülést előre kell tolni, de pont megtartja. A pokróc viszont tényleg fontos. Mondjuk, ha nagyon figyelsz az autódra és tisztaságára, akkor ez a módszer azért nem a legjobb... De ezt neked kell mérlegelni!
-
Olcsi
senior tag
-
Olcsi
senior tag
Mi úgy szoktuk csinálni, hogy első kerekek ki, hátsó ülés háttámlája előre dönt, és egymás mellé állítva pont befér a két bringa, ráadásul még csomagok is férnek mellé.
Kicsit macerés, de jobb híján... Nekünk sincs most pénzünk bringaszállítóra, ez van, meg kell oldani!
Ja...94-es swift! -
Olcsi
senior tag
Hát igen...a csomagszállító autó hasznos dolog, na nekünk olyan nincs. (Vagyis van, de akkor nem tudnánk bringázni, max a bringákat szállítani...
)
Mindegy, szerintem max 2 szálllással megúsznánk a dolgot, tőlem akár kemping is lehet, de akkor cipelni kell a sátrat, meg plédeket, stb. Mondjuk egyszer így eltekertünk Kecskemétről a Szelidi-tóhoz, ami kb 90km... Az kicsit sok volt! -
Olcsi
senior tag
Hogy fogjátok kivitelezni a balaton kört? Több helyen szálltok meg, vagy 2 naposra terveztétek, és egy helyen alszotok?
Már mi is terveztük a párommal, de sajnos elég nehéz a kivitelezés...mi úgy számoltuk, hogy kényelmesen 3 nap alatt menne, de ahhoz meg baromi sok cucc kellene, ill. ezen kívül még 2 szállás. Egyelőre még tanácstalanok vagyunk, ráadásul szerintem idén már nem is nagyon lesz rá időnk...Pedig már vagy 3 éve tervezzük, de majd összejön már valamikor!
-
Olcsi
senior tag
Lehet, hogy most butát fogok kérdezni, de a talp melyik részével érdemes tekerni? Úgy értem én eddig úgy csináltam, hogy kb a talpam közepén volt a pedál, és kvázi egész lábbal nyomtam. Ennek van valami technikája? Hogyan lehet a legenergiatakarékosabban bicózni? Esetleg a lábfej mozgatásával segíteni?
Remélem nem kérdeztem nagy butaságot... -
Olcsi
senior tag
válasz
Ariadne #18322 üzenetére
Egyébként az egészben az a poén, hogy ugye megy kb 500méteren keresztül a kerékpárút párhuzamosan az úttal, majd elfogy, és az ember kénytelen kimenni az útra, ami megint csak egy veszélyes manőver lehet főleg, hogy közvetlenül egy felüljáró után történik mindez. Na mindegy, nem rinyálok, mert legalább van bicikliút.
Már sokszor annak is örülni kell!
-
Olcsi
senior tag
válasz
Ariadne #18319 üzenetére
Megmondom őszintén, ezzel nem értek egyet, de ha ez van, akkor ez van. Egyrészt az út nem csak az autósoké (habár ők az erősebbek), ráadásul nem mi aztán tényleg nem akadályozunk senkit.
Mindenesetre legközelebb betartjuk, bár bosszantó kicsit, hogy az a szakasz kb 500méter... -
-
Olcsi
senior tag
Törvényileg van az szabályozva, hogy ha van kerékpárút, akkor a kerékpáros köteles azon közlekedni, és nem az utat használni?
A minap történt, hogy egy terepjárós nénike ledudált minket az útról, majd hevesen mutogatott a kerékpárút felé...gondolom nagy erőfeszítés kellett ahhoz, hogy kidobja az indexet, és tegyen egy óvatos balost a másik sáv felé. Nem értem az ilyeneket! Ráadásul a dudával sokkal nagyobb bajt csinálhat rossz esetben, mert még meg is ijed az ember!Szerk: nincs valakinek olcsón, nagyon olcsón egy jobb állapotú versenybicója?
Bikeman: ez a világítás látványosnak látványos, de szerintem nem ér túl sokat...későn veszik észre, nem?
Egy villogó sokkal figyelemfelkeltőbb szvsz!
-
Olcsi
senior tag
válasz
becuszabi #18218 üzenetére
Teljes mértékben átlagos felhasználásra venném, mármint városi közelekedésre, illetve hosszabb, aszfaltutas túrákra. Ezek szerint ilyenre pont nem ajánlanád? Ebben az árkategóriában (ha még mindig aktuális az ár, akkor 15 körül kijönne az első, hátsó együtt) milyen alternatívát tudnál ajánlani? Persze nem sértődöm meg, ha 15k alatt van az ár, de azért nyilván legyen jó minőségű, erős, megbízható. Az 50kg súlyommal nem fogom nagyon megterhelni, tehát ezért sem kell extrém felhasználásra számítani...
-
Olcsi
senior tag
Huh...jól kicsináltam magam. Megcsináltam az első saját kis teljesítménytúrámat, 65km lett a vége. Reggel 8-kor indultam, az elején, sőt szinte a táv nagy részében elég jól tudtam nyomni, ahogyan terveztem, nem nagyon mentem 28km/h alá, sőt sokszor a 31-32km/h-t is tudtam tartani. Ez ment is kb 45km-en keresztül, amikor is elkezdett feltámadni a szél, ráadásul már én is fáradtam, így az utolsó kb 15km eléggé szenvedősre sikeredett. Sokszor a szembeszél miatt a 16-17km/h is alig bírtam tartani.
Úgyhogy jól elfáradtam, jól lebarnultam, és meg vagyok elégedve a bringámmal. -
Olcsi
senior tag
Nekünk most kb kétszer ennyi volt a mai táv. Munka után a héten ez a második ilyen.
Hétvégén, ha minden jól megy, kipróbálom magam: kinézek egy fix tempót (ami alá kivételes esetben megyek csak) és ezt tartanom kellene mondjuk 30-40 km-en keresztül. Kíváncsi vagyok, meddig bírom. -
Olcsi
senior tag
-
-
Olcsi
senior tag
válasz
ludsimon #15908 üzenetére
Én kecskeméti vagyok, tehát mondhatni nem vagyok hozzászokva a nagyvárosi közlekedéshez. Viszont az április critical mass után kitekertünk egészen a lágymányosi hídig, és nem volt vészes. Jó, végülis még az Andrássy út környékén nagyon sok volt a bringás, de a körúton már csak ketten mentünk a barátnőmmel, és egész jól lehetett haladni. Úton mentünk, viszonylag figyletek ránk.
Tényleg arra kell nagyon figyelni, hogy te is figyeld az autósok reakcióját. Másképp nem tudod, hogy figyel-e rád, vagy hogy egyáltalán lát-e!
Én azt tanácsolom, hogy vágj neki bátran, másképp soha nem fogod legyőzni a félelmedet! Hajrá! (Ja...és minden út bringaút, ezt ne felejtsd el!) -
Olcsi
senior tag
válasz
tr00p3r #15903 üzenetére
Sport Contact-tól kicsit én is félek, ezért gondolkozom még a sima continental contact-on. Kicsit recésebb, de talán mégsem fékezi le annyira a kerékpárt aszfalton, mint egy terepgumi. Meglátjuk. Még úgyis gyűjteni kell rá kicsit...
tr00p3r: az előzőt én sem értettem tisztán, gondolom az említett gumikat javasolja még a kollega...
-
Olcsi
senior tag
válasz
h0o2a7j6 #15897 üzenetére
"A felnire fel kell tudd rakni a külsőt gond nélkül."
Hát nem tudom nekem miért nem sikerült... Lehet, csak én voltam a béna, de ha csak külső nélkül hozzáméri az ember, már úgy jóval nagyobbak ezek a belsők. simán 2-3 cm különbség van a felni és a belső körül.
Hehe...jó ez a smile-s villogó.
-
Olcsi
senior tag
válasz
h0o2a7j6 #15895 üzenetére
Hát mint pl. a külsőkön rajta szokott lenni, hogy 26x1,5 méretű, meg ilyesmi. Tehát ezek szerint egy tök hagyományos jalco felni peremére is simán illeszkedik?
Érdekes: tegnap kerestem gumibelsőt, és mindenhol csak olyat találtam, hogy 26x1,5/2,15. Nekem ez nagynak tűnt, alig bírtam rendesen feltenni, mindig kidudorodott valahol, kicsit eltolta a külsőt a felnitől. Idegesítő volt. Aztán végülis valahogy csak fel sikerült tenni. -
Olcsi
senior tag
válasz
Xantomas #15892 üzenetére
Nekem is hasnoló 1 ledes villogó van, amit egy gumi madzaggal lehet feltenni a kormányra, ill. a nyeregtartó csőre. Nem tartja túl stabilan, de legalább olcsó (tescoban volt 1300Ft), könnyen levehető, kis helyen elfér, tehát bármikor nálad lehet.
Ráadásul én a hátsót fixen rögzítettem a nyereg alá egy csavarral. -
Olcsi
senior tag
Újabb buta kérdésem: mi a különbség a kazettás és a menetes felfogatás között? Gondolom kazettás fogaskoszorúhoz kazettás hátsó agy is kell? Vagy teljesen keverem a szezont a fazonnal?
-
Olcsi
senior tag
Szeretnék egy frankó felnit, és ha már csere, akkor lehet, hogy azt is érdemes lenne lecserélni. Tudnátok ajánlani valami jó párosítást? Egyszerű aszfaltos, utcai, városi használatra, sokszor hosszabb távra is egy merida kalahari 550-hz...
Mikre kell figyelni ezeknél? Úgy értem gondolom lyukszámnak meg kell egyezni, egyéb? -
Olcsi
senior tag
Ismét egy buta kérdés: ezt rá lehet tenni egy merida kalahari 550-re? Illetve megérné lecserélni erre a gyári telót?
-
Olcsi
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy mennyire érdemes nekiállni házilag kicserélni a fék- , ill. váltóbowdeneket? Ha nem nehéz megcsinálni, akkor milyen tanácsokat tudtok adni a cseréhez? Mi szükséges még ehhez?Köszi előre is!
-
Olcsi
senior tag
Bringások! Tudnátok nekem ajánlani bringára szerelhető pda/pna tartót? Ami fontos, hogy tartson rendesen, legyen stabil, ja és az se baj, ha nem túl drága! Előre is köszi!
-
Olcsi
senior tag
Mi a különbség a 2007-es magellan corvus deore, és alivio között az áron (de ki az az áron?
)és a külsőn kívül? Gondolom felszereltségbeli különbségek vannak, de melyiknek jobb az ár/teljesítmény aránya szerintetek? Ugye a deore 62000, az alivio pedig 96000. Azért ez elég jelentős különbség.
-
Olcsi
senior tag
Erről mi a véleményetek? [link]
Ahogy látom váltó nincs, mennyiből lehetne kihozni valami frankót cuccot rá? -
Olcsi
senior tag
válasz
raczger #5411 üzenetére
Nah...ennek igazán örülök...
Egészen jó idő kezd lenni, és már jó lenne bringázgatni egy kicsit. Apropó... ki és mennyire ajánlja a hátsó kerékpárszállítót? Találtam egy olyat, amihez még vonóhorog sem kell, és aránylag olcsó (13e), viszont nem tudom, mennyire érdemes ilyet venni? Mennyire strapabíróak ezek? Köszi!
-
Olcsi
senior tag
Sziasztok! Lehet, hogy most hülyeséget kérdezek... A bringám télen összeszedett némi rozsdát, leginkább a lánc és a fogaskerekeknél. Mi a leghatásosabb módszer, amivel el lehet azt tüntetni (azon kívül, hogy lecserélem)? Lehet kapni valami speckó rozsdaoldót, vagy valami ilyesmit hozzá, hogy azért ne marja szét a bringát?
-
Olcsi
senior tag
Mennyi lehet a reális ára egy fél éves, használt manitou axel telónak?
Úgy értem vásárlóként mennyi a max, amit ki lehet érte adni, és mennyi a min, ami még nem pofátlanság?
[Szerkesztve] -
Olcsi
senior tag
Tud valaki segíteni abban, hogy hogyan kell váltót beállítani? Egész egyszerűen elcsúsztak a fokozatok az első váltón. Amikor 1-esbe van, akkor van a középső állásban, amikor 2-be teszem, akkor van a legnagyobb fokozaton... Ezt hogyan lehetne kiküszöbölni házilag?
-
-
Olcsi
senior tag
Na igen...ettől tartottam, hogy igazából ennél az olcsó crosswaynél max a vázat (meg azt, hogy az van rá írva, hogy merida) fizeti meg az ember, tehát felszereltségben nekem is elég laposnak tűnt. Viszont nagyon megtetszett! A kellys is nagyon jónak tűnik, de nekem az már kicsit sok lenne. Úgy megérné megvenni a crossway-t, hogy ha néha van rá pénzem, akkor veszek rá egy-egy faszább cuccot, és fejlesztgetem?
Városban munkába járok vele leginkább, meg városi ''túrákra'' használom. Azon kívül meg, ha havonta-kéthavonta elmegyünk egy hosszabb túrára... (Egyébként meg lehet, hogy ilyen hosszabb távokra jobb is egy trekking, nem??)
Igazából eleinte nagyon féltettem a kalaharimat, de szerencsére eddig nem nagyon bántották, pedig napi szinten lezárom mondjuk fél órákra... Egyszer volt egy olyan, amikor megvettem, hogy a hozzá ajándékba kapott villogókat leszedték előlről, hátulról. De ki az a bunkó paraszt, akinek a tartója nélkül is kell, na meg alapból, hogy lelopja róla...! Nagyon ki voltam akadva!
[Szerkesztve] -
Olcsi
senior tag
Kíváncsi lennék a hozzáértők véleményére! Én általában városban használom a bicajt, de néha-néha befigyel néhány kisebb-nagyobb túra (terepre keveset megyek). Most egy teljesen alap felszereltségű merida kalahari 550-em van, és elgondolkoztam egy merida crosswayen. Felszereltségileg, és gyakorlati szempontból, azt nézve, hogy ált. városban használom, megérné lecserélni mondjuk egy ilyenre? [link] (Persze nem, mintha a kalaharival nem lenne jó városban közlekedni...
)
Ki mit mond? -
Olcsi
senior tag
Hm...igen szép bicaj! Az a tárcsafék elől gyári tartozék, vagy utólag szerelted fel rá?
Más: annyit gondolkoztam már rajta, hogy egy ilyen frankó bicóra milyen sárvédőt lehet venni, ami nem rondítja el? Mert márpedig kell, ha nem akar az ember túlságosan saras lenni. Nekem egy kalahari 550-em van, és arra én még nem találtam semmi jót, pedig már nagyon kellene... -
Olcsi
senior tag
Azt hiszem, megtaláltam a következő bicajom!
[link] -
Olcsi
senior tag
Őszintén: Nem. Sőt meg sem álltam a zebra előtt, hiszen láttam, hogy simán átérek...max egy kis jóindulattal le kellett volna lassítania. De amíg ilyen a hozzáállás az autósok részéről, addig...érted?! Persze ez sem megoldás semmire. Valószínűleg, ha 15 másodperccel előtte nem történik meg az első eset, akkor még akár el is engedem.
-
Olcsi
senior tag
Nem vág a témába, de ezt meg kell osztanom veletek! Borzasztó, hogy mennyire öntelt és bunkó autósok és egyben emberek vannak!
Egy pár napja boldogan tekerek haza munkából, mennék át egy elég forgalmas úton a ZEBRÁN. Láttam, hogy jönnek autók, de biztos voltam benne, hogy kényelmesen átérek, ugyanis elég messze voltak. Ahogy lementem a zebrára, az egyik kedves autós felgyorsított, és úgy kb éppenhogy el nem ütött... Persze visszanéztem rá, hát jóhogy nézett ő is. Gondolom egyszerűen csak rám akart ijeszteni.
A másik eset kb 15 másodperccel ezután történt, amikor is egy körforgalom mellett lévő ZEBRÁN akartam átmenni. Legurultam az útra, és én úgy szoktam, hogy mindig figyelem az autósok fejét, tehát ha tehetem, mindig bekukkantok a szélvédőn, hogy lát-e? Csak így érzem magam biztonságban. Úgy vettem észre, hogy látott (ami igaz is volt)... tehát legurultam az útra bátran, ekkor ő még a körforgalomban volt, és mire az ő sávjához értem, ő is odaért a zebrához. Na az első kerekemet - mondván, hogy ő itt az erősebb - gyengén megkoccolta, és megállt előttem. Értsd: nem elsőbbséget adott, hanem keresztezte az utam. Leengedi az elektromos ablakot, és kiszol, hogy mit is képzelek én magamról? Hát mondom, ha jól látom zebrán tartózkodom... Na nagyjából ennyi.
Nem nagy sztori, csak az a dühítő, hogy megáll, de nem azért, hogy elsőbbséget adjon, hanem azért, hogy nagyképűsködjön. Milyen emberek vannak??? Hihetetlen...egyre jobban azt veszem észre, hogy aki autóba ül, az elveszti azt a maradék IQ-ját is, ami elválasztja őt egy retardált szinjétől. Ez persze egyenes arányban van az autó nagyságával. Undorító! -
Olcsi
senior tag
Mitől lehet, hogy a hajtótengely néha, általában nagyobb terheléskor kattan egyet-egyet? Elég kellemetlen és fura érzés, mert szinte az egész bicaj beleremeg.
Hogyan lehet javítani? Mennyibe kerül a megfelelő alkatrész cseréje?
-
Olcsi
senior tag
válasz
Pinya007 #926 üzenetére
Az enyém is pont ugyanilyen!
De nekem valahogy nagyon nem passzol!
Venni meg nem nagyon merek, mert mi van, ha az is szar...
Szóval kicsit így sajnálom rá kiadni a pénzt, pedig nagyon kellene!
Van oylan villogó, ami nem egy gyűrűvel csatlakozik a kormányhoz, vagy az ülés alá, hanem közvetelnül a villogóba megy egy csavar? Nem tudok olyan gyűrűset rátenni csomagtartóra! -
Olcsi
senior tag
Nekem kb 300-400 km után is nyomja a sejhajomat a nyereg. Ez egy tök alap Merida nyereg, ami szépnek szép, de kényelmesnek egyáltalán nem mondanám... Valahol azt olvastam, hogy kb 100-150 km után betörik. Hát ehhez képest a seggem 7-8 km után már sajog.
Attól tartok ez nem fog változni.
-
Olcsi
senior tag
Arra tudna nekem valaki választ adni, hogy mitől lehet, hogy próbálom beállítani a fékeket, nagyjából szimmetrikusan állnak, meghúzom a csavarokat, majd kipróbálom, és azt csinálja, hogy az egyik kar hozzátapad a felnihez, a másik meg nagyjából jól mozog. Miért tapadhat oda az egyik? Már nagyon idegesít. Bocs, ha hülye a kérdés, de most kezdem szerelgetni a bicajt! Köszi előre is!
-
Olcsi
senior tag
válasz
DeltaPower #854 üzenetére
Köszi a segítséget, ez így teljesen tiszta eddig. Igazából az a probléma, hogy az idő elteltével csökkent a fékerő, tulajdonképpen tövig behúzva a kart sem blokkol a kerék...tehát szinte nem is fog. Ezt kellene valahogyan korrigálni. Próbáltam a féknél feszesebbé tenni a bovdent, de úgy meg hozzáértek a fékpofak a felnihez...
-
Olcsi
senior tag
Valaki le tudná írni, hogy hogyan lehet a legkönnyebben és a legjobban beállítani egy v-féket úgy, hogy a fékkar és a fékpofák ideálisan álljanak? Előre is köszi, és bocs a lamer kérdésért!
-
Olcsi
senior tag
Én is a merida kalahari 550re szavazok. Szerintem megér egy tízessel többet, már csak azért is mert azé csak merida.
Persze ennél tulajdonképpen csak a név miatt fizetsz többet, na meg persze azért nem gagyi cuccok vannak hozzá! Nekem nagyon bejött, szeretem. Ha nem zavar, hogy bármikor szembejöhet veled az utcán egy ugyanolyan, akkor szerintem azt válaszd! :-P Elég tömegbicaj!
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Linux kezdőknek
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Sony Bravia 50"-os LCD tv (KDL-50W829B X-reality PRO)
- Phone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- MSI Modern 14 B11MOU notebook, ÚJSZERŰ állapotban!!
- Maxra bővített Razer Blade 17 Pro gyönyörű állapotban
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest