Hirdetés
Aktív témák
-
zoo8800
veterán
Ma találtam a bringás topicot a fórumon. Barátnő topic nincs a PHn???
Szerintetek nagyon hülyén állna duplavállas villa egy 2002-es PolarX-ben?rip and tear, until it is done
-
zoo8800
veterán
válasz Ariadne #4064 üzenetére
Tárcsafék minden bicóra kell. Nekem 2 bicóm is van, egy V-fékes XC gép és egy zúzósabb PolarX. Ez se nem street, se nem dirtgép, amolyan mindenre jó vadulós. Amikor átülök a V-fékes XC gépre az az érzésem, hogy nincs rajta fék. Pedig meg lehet vele állni. Ma egy olcsóbb olajos alig drágább egy jobb v-féknél.
rip and tear, until it is done
-
zoo8800
veterán
válasz Ariadne #4073 üzenetére
Hidd el, 2 perc alatt fogod megszokni a discet. Én a Shimanot ajánlom, a BR-M 535-t. Ez nem harap annyira, mint pl az Avid Juicy 5: amit én próbáltam, az egyből blokkolt, amolyan "botot a küllők közé" fékérzés. Ég és föld a külömbség a Shájmanó és az Avid közt. Center lockos kis tárcsával soha nem fog ciceregni, fejre is csak két ujjal állsz majd.
Egész jó árban vannak a Merida XC Missioniok fullyban. Azokat már nézted?
[link]rip and tear, until it is done
-
zoo8800
veterán
válasz Ariadne #4076 üzenetére
Szerintem a "milyen anyagból van" kérdés felejtős, ha nem gyilkolod, 30-40000 km-t kibír majd terepen. Három év a gari. Sokkal idegesítőbb lesz majd a csapágyak nyekergése egy idő után. Merthogy nem lesz örökké csendes, nyekeregni fog minden egyes tekerésnél. Pl Kona Coilernél jött elő nemrég amit láttam. Távolról is idegesít, és ha nem szabvány 6XXX csapágy van a vázban,akkor szinte lehetetlen vagy drága lesz a csere--> jó sok MP3-t vigyél az útra.
-
zoo8800
veterán
Helló
Tudtok valakit, aki nagyon otthon van Marzocchi villában?
Az enyémnek semmi baja, de szeretném kibutítani belőle a befelé csillapítást. Elvileg SSVF rendszer van benne, ami nem szeret gyorsan befelé mozogni, így néha üt.Ha tudtok egy gurut, írjátok meg légyszi!!!
-
zoo8800
veterán
Végre előszedtem a gépem, süt a nap: irány a hegy!
Van egy olyan biztonsági őr a fogasnál, amilyen még nem volt. MEGKÉRT, hogy nem toljam be a bringámat, mert nincs több hely. Eddig csak tahók voltak ott. Fejlődik a BKV!rip and tear, until it is done
-
zoo8800
veterán
Sziasztok
Telót szeretnék venni, Marzot néztem ki, amit a MALI oldalon találtam. A lényeg: mintha nem lehetne kapni őket, egyszerűen nincsenek benne a boltok árlistáiban. Van valami gáz Maliék háza táján?
-
zoo8800
veterán
válasz becuszabi #8461 üzenetére
Marzoból 9 félét, Manitouból 30+, RS szintén 30+, de még FOXból is több félét kínálnak.
Engem ez zavar.Olyanokat néztem ki, hogy 55R, és MZ Drop Off QR20. Nem találtam sehol árlistákban. Mintha nem forgalmaznák, RS és Manityu persze dögivel van
-
zoo8800
veterán
válasz becuszabi #8463 üzenetére
ééérdekes, márkára szűrve nem dobja ki. 55 mondjuk jobban tetszene, pláne fehérben
Én egy ideje már nem foglalkoztam a telókkal, mert a Junior T mellett nem kellett másik teló után kutakodni. Innen jön, hogy ha teló, akkor Marzo. A Foxok tényleg annyira jók? Régen a RSok fosták az olajat, a mostaniak jobbak? Fogason látni néhány olajsáros Boxxert meg Pikeot
Az azért vicc, hogy a 2002-es Marzo előbb reped el (igen, a fékhídnál... ), minthogy elkezdené ereszteni az olajat. Még nem volt szimering csere, pedig használom kb kéthetente, néha télen is.[ Szerkesztve ]
-
zoo8800
veterán
egy kis egykerék... le a kalappal...
Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Új HP EliteBook 640 G9 Tartós Üzleti Fémházas Laptop 14" -50% i5-1235U 10Magos 16GB/512GB FHD IPS
- Chord Mojo 2 + gyári bőrtok 2 hetes
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest