- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Donbalazs
tag
válasz
Sk8erPeter #5236 üzenetére
Én nem kértem hogy írjátok le mit csináljak, azt sem hogy csináld meg helyettem. Azt kérdeztem van-e erre megoldás.
De akkor én kérek elnézést, kellemes ünnepeket és köszönöm a szívélyes fogadtatást
-
Donbalazs
tag
válasz
Sk8erPeter #5234 üzenetére
Konkrétan csak a foci, azon belül meg a Serie A focisorozat eredményeit.
-
Donbalazs
tag
Üdv
Azt szeretném megtudni, hogy hogyan tudok olyan dinamikus tartalmat beépíteni egy weboldalra, ami egy másik weboldal adatai szerint frissül, viszont mind ezt úgy alkalmazza, hogy a saját sémám szerint nézzen ki.
Konkrét dolog ez lenne:
Van egy weboldal, "eredmenyek.com" az itt található foci tabella állandóan változik, amint egy meccs lezajlik, a végeredmény hozzá adódik a tabellában helyet foglaló csapat pontjaihoz a pont, ha szerez pontot és úgy változik az elfoglalt helye is a tabellán.
Azt szeretném tudni, hogy van-e erre valami csoda, hogy amik itt történnek frissítések a tabellán, azok az én tabellámon is frissüljenek az én beavatkozásom nélkül? Vagy ehhez teljesen bele kell bonyolódjak és egy saját rendszert létrehozni és saját magam frissítgetni minden mérkőzés után?
...remélem érthető
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mini-ITX
- Óvodások homokozója
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged