Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• milegyen

csendes tag

válasz Penge_4 #2008 üzenetére

Szia

Köszi, javítottam.
    A gördítő sávokkal viszont bajban vagyok továbbra is.
    Az index.html fájlom forrása:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">
    <HTML>
    <HEAD>
    <TITLE>Adathordozók bolti ár alatt!</TITLE>
    </HEAD>
    <FRAMESET ROWS="*,768,*" FRAMEBORDER="NO">
    <FRAME MARGINWIDTH="0" MARGINHEIGHT="0" NORESIZE>
    <FRAMESET COLS="*,1024,*" FRAMEBORDER="NO">
    <FRAMESET ROWS="36,32,*,31" FRAMEBORDER="NO">
    <FRAME SRC="fomenu.html" NAME="Főmenü" MARGINWIDTH="0" MARGINHEIGHT="0" NORESIZE>
    <FRAME SRC="kijelzo.html" NAME="Scrolling" NORESIZE MARGINWIDTH="0" MARGINHEIGHT="0">
    <FRAMESET COLS="200,*,250">
    <FRAME SRC="termekek.html" NAME="Termékek" MARGINWIDTH="0" MARGINHEIGHT="0" NORESIZE>
    <FRAME SRC="kezdolap.html" NAME="Tartalom" NORESIZE MARGINWIDTH="0" MARGINHEIGHT="0">
    <FRAME SRC="statisztika.html" NAME="Top_10" MARGINWIDTH="0" MARGINHEIGHT="0" NORESIZE> <!--TOP 10-->
    </FRAMESET>
    <FRAME SRC="jogok.html" NAME="jogok" MARGINWIDTH="0" MARGINHEIGHT="0" NORESIZE>
    </FRAMESET>
    </FRAMESET>
    </FRAMESET>
    </HTML>

És a cím ahol az oldal(egyszer talán tényleg lehet majd annak nevezni) megtalálható: [link]

Nos, én 1024x768-as felbontásban látom a dolgokat. Nem tudom ez számít-e valamit. Azt akartam elérni, hogy bármilyen felbontásban jól nézzen ki az oldal. Vannak még hiányosságok, amik nagyobb felbontásnál előkerülnek, de ezeket azt hiszem tudom orvosolni. Amivel nem tudok mit kezdeni, az a vízszintes gördítősáv :F
    Kérlek vess rá egy pillantást, hátha Neked világos lesz, hogy hol a hiba. Már arra is gondoltam, hogy az egyes Frame-k tartalma szélesebb, mint a Frame, de FF alatt ez nem jelentett gondot.

Új hozzászólás Aktív témák