- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterDeeJay #4 üzenetére
OK rohadt nehezen összejött. Nem mondanám gyorsnak. így is kell azért fél perc de furcsa mert messze jobb minőséget csinál az Intel A770-es kártya mint a notiban lévő 750ti. Az is igaz hogy kihasználja mint a 18 magot a prociban.
-
Hali!
Letöltöttem az offline stable diffusiont és lenne pár kérdésem:
Nvidia kártyával működik de szeretném Intel-el használni. Próbáltam pár leírást de nem egyszerű.
Valamint annak ellenére hogy offline mégsem vihetem más gépre mert valami jogosultság problémája van azaz olyan hibát ír másik gépen hogy nem jók a file jogok. (értelem szerűen a szükséges progikat telepítettem (pyton, git)Valamint mi ennek a minimum gépigénye?
Amivel most használom azzal eléggé lassú, kb 1 perc mire generál egy sima 512x512 képet. (egy notival: i7 4820QM, 12gb ram, 750ti)
Tesla kártyával gyorsabb lenne? Van pár régi tesla kártyám és lehet összeraknék poénból egy gépet erre.A stable diffusionon kívül mi az ami offline és ajánlott?
-
aquark
tag
Én eddig csak 3-at próbáltam ki, a Stable Diffusion és a Craiyon (DALL-E Mini) tudtommal korlátlanul ingyenes, de elég ügyetlenke, (vagy én nem voltam elég ügyes hozzájuk?) viszont az ingyen csak 25 képet generáló Midjourney teljesen elvarázsolt, hatalmába kerített.
Ismertek még hasonlóan jót?Zárásul egy nyilvános FB csoport, ahol különböző témákban, különböző intelligenciák által készített képekben gyönyörködhetünk:
-
aquark
tag
Gyorsan fejlődnek a képgeneráló MI-k, már szinte megszámolni sem lehet őket. Ebben a topikban a velük szerzett tapasztalataitokat oszthatjátok meg, esetleg egy-egy kép beszúrásával együtt (de azért ne a képek legyenek a fő irány).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest