- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterDeeJay #4 üzenetére
OK rohadt nehezen összejött. Nem mondanám gyorsnak. így is kell azért fél perc de furcsa mert messze jobb minőséget csinál az Intel A770-es kártya mint a notiban lévő 750ti. Az is igaz hogy kihasználja mint a 18 magot a prociban.
-
Hali!
Letöltöttem az offline stable diffusiont és lenne pár kérdésem:
Nvidia kártyával működik de szeretném Intel-el használni. Próbáltam pár leírást de nem egyszerű.
Valamint annak ellenére hogy offline mégsem vihetem más gépre mert valami jogosultság problémája van azaz olyan hibát ír másik gépen hogy nem jók a file jogok. (értelem szerűen a szükséges progikat telepítettem (pyton, git)Valamint mi ennek a minimum gépigénye?
Amivel most használom azzal eléggé lassú, kb 1 perc mire generál egy sima 512x512 képet. (egy notival: i7 4820QM, 12gb ram, 750ti)
Tesla kártyával gyorsabb lenne? Van pár régi tesla kártyám és lehet összeraknék poénból egy gépet erre.A stable diffusionon kívül mi az ami offline és ajánlott?
Új hozzászólás Aktív témák
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest