Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- MWC 2025: Ez a béka nem nagyon ugrált
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
Mi3-óta használok Xiaomi telefont. Akkoriban, bő 10 éve éppen amiatt szerettük meg, mert rengeteg testreszabhatóságot-mókolást kínált a júzernek töredék áron az akkori konkurensekhez képest.
És azóta évről-évre folyamatosan gyomlálták kifelé a MIUI-ból ezeket a szuper ficsőröket. Egy ideig megoldás volt a xiaomi.eu ROM, de testreszabhatóságban pl a Samsung köröket ver rá. A külföldi S24-tesztek nagyrésze meg is említi, hogy már-már túl bonyolult, nagyon soklépcsős a menürendszere. Hát még a GoodLock modulokkal...
Nagyon vártam a HyperOS-t, de számomra hatalmas csalódás, mert ebből látszódik hogy nem is szándékozik ringbe szállni a Samsung-al, de már egy iOS is testreszabhatóbb lassan.
Még egy Nova Launchert sem lehet feltenni, mert különben nem megy a gesztusvezérlés...
A Samsungnál működik, de nincs is rá szükség mert a gyári launchert is szénné lehet állítani.
Ezek fényében nem tudom mikor fogja a Xiaomi kikapcsolni a tévémet, amikor a Xiaomi watch-om érzékeli hogy este van és elaludtam, vagy a Redmi buds-om mikor fog tolmácsként funkcionálni a fülemben. Jelenleg ezt a Samsung eszközei tudják. Nagyobb dobást vártam a HyperOS-től, és nem csak én! Erre értettem a fapadosságot!
Már ott tartunk, hogy sokan egy stock androidnak jobban örülnénk a Xiaomi telefonokon, mert még ennyi reklám, megkötés nem lenne benne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A sima és a Pro modell is lebukott a bemutató közeledtével.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politikai mémek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Filmgyűjtés
- Futás, futópályák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy 30s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával