- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
válasz
Predatorr #17 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz, nekem abszolút bugmentes a szoftver, GoodLock modulokkal is.
De ha bugos is lenne, tökmindegy lenne, mert itt arról beszélgettünk hogy a Xiaomi mennyire le van maradva testreszabhatóságban pl a Samsungtól!
Xiaomi 14-en működik a dupla koppos lezárás és ébresztés a kezdőképernyőn? Vagy csak a képernyőzáron? Xiaomi 12-őn pl nekem nem ment, fel kellett rá pattintani a xiaomi.eu romot, ami viszont csak félévente frissült... Miért veszi ki ezt a lehetőséget a Xiaomi?
Vagy pl be lehet állítani azt, hogy csak 80%-ig töltse az akksit, ha az autóban navigálsz?
Lehet olyat alkalmazásonként állítani hogy elforduljon-e a képernyő vagy ne?
Rengeteg olyan apróság van a számomra, ami hiányozna, ami miatt ma már nem tudnék Xiaomit elsődleges telefonnak használni, mert egyszerűen butább a konkurenciánál, és ezért írtam azt hogy odatehetné magát szoftveresen is.
Erre meg kiragadjátok a lényeget, hogy a Samsung Buds saját kodeket használ, és bugos a szoftvere. Oké. Akkor tegye oda magát a Samsung IS! Így jó?
Egyelőre nekem többet nyújt, ha szabad ilyet mondanom. -
TomPack
őstag
Mi3-óta használok Xiaomi telefont. Akkoriban, bő 10 éve éppen amiatt szerettük meg, mert rengeteg testreszabhatóságot-mókolást kínált a júzernek töredék áron az akkori konkurensekhez képest.
És azóta évről-évre folyamatosan gyomlálták kifelé a MIUI-ból ezeket a szuper ficsőröket. Egy ideig megoldás volt a xiaomi.eu ROM, de testreszabhatóságban pl a Samsung köröket ver rá. A külföldi S24-tesztek nagyrésze meg is említi, hogy már-már túl bonyolult, nagyon soklépcsős a menürendszere. Hát még a GoodLock modulokkal...
Nagyon vártam a HyperOS-t, de számomra hatalmas csalódás, mert ebből látszódik hogy nem is szándékozik ringbe szállni a Samsung-al, de már egy iOS is testreszabhatóbb lassan.
Még egy Nova Launchert sem lehet feltenni, mert különben nem megy a gesztusvezérlés...
A Samsungnál működik, de nincs is rá szükség mert a gyári launchert is szénné lehet állítani.
Ezek fényében nem tudom mikor fogja a Xiaomi kikapcsolni a tévémet, amikor a Xiaomi watch-om érzékeli hogy este van és elaludtam, vagy a Redmi buds-om mikor fog tolmácsként funkcionálni a fülemben. Jelenleg ezt a Samsung eszközei tudják. Nagyobb dobást vártam a HyperOS-től, és nem csak én! Erre értettem a fapadosságot!
Már ott tartunk, hogy sokan egy stock androidnak jobban örülnénk a Xiaomi telefonokon, mert még ennyi reklám, megkötés nem lenne benne... -
TomPack
őstag
Inkább a szoftverre feküdnének rá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- VoIP telefonálás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Akciókamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest