- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nem maradt sok titka a kétféle Galaxy A16-nak
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Hirdetés
-
Akciófigelő: Jelentős kedvezmények az Asustól
ma Az Asus idei két csúcsmodellje szerezhető be 400 ezer alatt, a Zenfone 11 Ultra és a ROG Phone 8 is akciós még nagyjából két hétig.
-
Beült egy AI-cég igazgatótanácsába James Cameron
it A Titanic rendezője a Stability AI igazgatótanácsához csatlakozott.
-
Mozgásban az A Quiet Place: The Road Ahead
gp A PC-re és konzolokra érkező játék a hónap közepén debütál.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felesbandi
senior tag
Telok eseten szeretem a sik kijelzőt, de óráknál nagyon nem tetszik. AW Ultran se tetszett. Remélem az orapantok csatlakozoja legalabb marad a régi.
-
jacis
nagyúr
Az ultrát várom nagyon, de arról egyáltalán nincs hír. Tök furcsa.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
joey04
titán
nekem ez már necces lesz. a mostani is picit nagy már a csuklómon (45mm). a kisebb viszont nem játszik, nem fér ki rá elég tartalom, és az üzemidő is gyengébb.
-
Szabi®
addikt
Már az Ultra s egy vicc volt az 49mm-es tokmagasságával, pedig az én csuklóm nem vékony, búcsús krumplira emlékeztetett, akkor még ez . . .
Maga iJustine is megkapta a rajongóktól hogy borzalmasan áll rajta .. .Hiába a fansziság. Rohadt izléstelen irányba megy el az apple . . .
-
FIREBLADE78
addikt
Legyen 20 cm-es tok. Barmok....
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
jacis
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #14 üzenetére
Miért nem várjuk meg mi lesz belőle mielőtt ilyeneket írunk le?
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
senior tag
Hát igen. Watchnál hamar elérték a csukló méretek fizikai korlátait.
Csuklóra hajló kijelző nélkül itt már nem elég 1-1 mm-el növelvetni a képátlót évente mert már kontraproduktív.
AW ultrát fel nem tennék a kezemre olyan ocsmány ahogy áll.
sportoláskor pedig hatványozottan zavaró minden egyes mm-el nagyobb cucc a csuklómon[ Szerkesztve ]
Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
Szabi®
addikt
válasz LurkerSheik #17 üzenetére
Pontosan, mellesleg gagyi sz@r az egész, ha valaki nem a steel verziót veszi, az alumínium házas verzió még sportolásra sem alkalmas, mert horpad, lepattogzik, karcolódik azonnal, ahogy hozzáér valamihez. A világ legnagyobb átverése, elképesztően jól felépített marketinggel vesz az ember egy marhaságot, amivel nézi hogyan alszik . . .
-
Szabi®
addikt
Akartál egyáltalán olvasni ? Mi úgy tanultuk még az ált. suliba hogy az alumínium egy puha anyag . . .. Akinek nem volt alumínium modell, vagy volt csak vitrinben tartotta, ott nyilván ilyen és ehhez hasonlók nem történtek, de alapvetően rogynak a siteok a horpadás azaz "dent" problémától. Nem véletlenül annyival drágább a steel modell.
-
joey04
titán
Redditen minden van. Sokkal kisebbb kamu ügyekről, problémákról vannak cikkek az almával kapcsolatban, ezekről valahogy nincs. Nekem sem horpad, ahogy a topikjában sem téma ez. Úgy adod elő, mintha ez köztudott tény lenne, hogy az alu aw kopik. Holott ez nem igaz. De felőlem azt csinálsz amit akarsz, viszont arról volt szó, hogy nem kommunikálsz velem, ehhez képest...
-
Szabi®
addikt
Sajnos néha muszáj reflektálni, ha már ordas nagy dezinformációkat közölsz. tehát mégegyszer az alumínium puha, a legkisebb ütődésre is képes horpadni. A redditen ezeket pedig nem azért rakták fel, hogy téged becsapjanak, és nem is a cinemax stúdió készítette a kamu képeket, mert unták magukat.
A watch 3-mam nekem is horpadt, ezért írtam, ezért is létezik a steel verzió, mert szebb, és erősebb. Ha szerinted minden hibaforrás kamu ami az apple körül történik, azzal csak magadat ámítod, sajnos a valóság az, hogy sokszor mellényúltak, meg még mellé is fognak.
Tudom, szerinted az iphone 5 alumínium házáról sem jött le a festék, az is csak kamu. Felőlem te is azt csinálsz amit akarsz, csak ne lepődj meg, ha valaki nem lesz azonos véleményen, vagy kijavítanak, ahogy azt tették már milliószor. -
joey04
titán
Nem horpad. De most ez a gumicsont látom. Felkapsz egy témát, és nem ereszted. Mellesleg sokkal jobban ekézem az almát mint te mostanában, de ne zavartasd magad. Sem szoftveresen, sem hardveres nem jó az irány. Telefonoknál sem, macen sem, óránál sem. Ettől még nem horpadt egyik aw-m sem, ahogy a topikokban sem panaszkodtak rá, és ahogy a környezetemben senkinek sem horpadt. lol Személyeskedni meg otthon. De akkor majd én megszakítom veled a beszélgetést, ha neked nem megy. Szia.
[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
Nem történt személyeskedés (szokásos passzív-agresszív torzítás tőled), tényeket hoztam képekkel. Ezt próbálgatod szőnyegalá söpörni ezúttal is sikertelenül. Fórumon vagy, ha marhaságot írsz, ki leszel javítva. Az alumínium puha és horpad egy anyag fizikai tulajdonságait nem itt fogjuk tudni megváltoztatni, ezt kellene megértened.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Apple Care+
- Apple Watch Ultra 2 49mm, Fekete Színben, Bontatlan! 3 év garanciával
- Apple Watch 7 45mm Nike Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 90%/p3695
- Apple Watch 7 Red 41mm/1 -3 hónap gar./Akku 100%/p3694/
- Apple Watch 9 45mm Silver /Újszerű/1 hónap gar./Akku 99%/p3693/
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen