- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott az Oura okosgyűrűjének új generációja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem maradt sok titka a kétféle Galaxy A16-nak
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
180 Hz-es testvérpár született a Philips monitorokkal foglalkozó divíziójában
ph A hófehér köntösbe öltözött, 1440p-s kijelzőknek jó kontrasztja van, és ez hatványozottan igaz a 68,58 cm-es képátlójú példányra.
-
Új konfig 14 év után
lo Utoljára 2012-ben vettem pc-t. Aztán az utóbbi 8 évben fizikailag nem volt hely neki, laptopot használtam kényszerből,...
-
Beült egy AI-cég igazgatótanácsába James Cameron
it A Titanic rendezője a Stability AI igazgatótanácsához csatlakozott.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
Akartál egyáltalán olvasni ? Mi úgy tanultuk még az ált. suliba hogy az alumínium egy puha anyag . . .. Akinek nem volt alumínium modell, vagy volt csak vitrinben tartotta, ott nyilván ilyen és ehhez hasonlók nem történtek, de alapvetően rogynak a siteok a horpadás azaz "dent" problémától. Nem véletlenül annyival drágább a steel modell.
-
Szabi®
addikt
Sajnos néha muszáj reflektálni, ha már ordas nagy dezinformációkat közölsz. tehát mégegyszer az alumínium puha, a legkisebb ütődésre is képes horpadni. A redditen ezeket pedig nem azért rakták fel, hogy téged becsapjanak, és nem is a cinemax stúdió készítette a kamu képeket, mert unták magukat.
A watch 3-mam nekem is horpadt, ezért írtam, ezért is létezik a steel verzió, mert szebb, és erősebb. Ha szerinted minden hibaforrás kamu ami az apple körül történik, azzal csak magadat ámítod, sajnos a valóság az, hogy sokszor mellényúltak, meg még mellé is fognak.
Tudom, szerinted az iphone 5 alumínium házáról sem jött le a festék, az is csak kamu. Felőlem te is azt csinálsz amit akarsz, csak ne lepődj meg, ha valaki nem lesz azonos véleményen, vagy kijavítanak, ahogy azt tették már milliószor. -
Szabi®
addikt
Nem történt személyeskedés (szokásos passzív-agresszív torzítás tőled), tényeket hoztam képekkel. Ezt próbálgatod szőnyegalá söpörni ezúttal is sikertelenül. Fórumon vagy, ha marhaságot írsz, ki leszel javítva. Az alumínium puha és horpad egy anyag fizikai tulajdonságait nem itt fogjuk tudni megváltoztatni, ezt kellene megértened.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Apple Care+
- Apple Watch Ultra 2 49mm, Fekete Színben, Bontatlan! 3 év garanciával
- Apple Watch 7 45mm Nike Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 90%/p3695
- Apple Watch 7 Red 41mm/1 -3 hónap gar./Akku 100%/p3694/
- Apple Watch 9 45mm Silver /Újszerű/1 hónap gar./Akku 99%/p3693/
- Samsung Galaxy Watch7 40mm Bluetooth új BONTATLAN 2év garancia Watch 7
- Samsung Galaxy Watch Ultra 47mm LTE új BONTATLAN 2év garancia SM-L705
- Apple Watch Series 6 SS stainless steel GPS + Cellular, 44 mm-es grafit rozsdamentes acél tok
- Apple Watch 4 40mm ezüst
- Apple Watch Ultra 2 eladó! 2 db gyári szíj! Garanciális!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen