- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nem maradt sok titka a kétféle Galaxy A16-nak
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Hirdetés
-
Főleg almás platformhoz való dokkoló-tárhelybővítő az Orico fémjelzésével
ph A láncba köthető, 13 az 1-ben megoldás több, mint 50 TB-nyi adattárat tud elszállásolni, és egyebek mellett multimonitoros munkát is lehetővé tesz.
-
Új konfig 14 év után
lo Utoljára 2012-ben vettem pc-t. Aztán az utóbbi 8 évben fizikailag nem volt hely neki, laptopot használtam kényszerből,...
-
Mozgásban az A Quiet Place: The Road Ahead
gp A PC-re és konzolokra érkező játék a hónap közepén debütál.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
Már az Ultra s egy vicc volt az 49mm-es tokmagasságával, pedig az én csuklóm nem vékony, búcsús krumplira emlékeztetett, akkor még ez . . .
Maga iJustine is megkapta a rajongóktól hogy borzalmasan áll rajta .. .Hiába a fansziság. Rohadt izléstelen irányba megy el az apple . . .
-
Szabi®
addikt
válasz LurkerSheik #17 üzenetére
Pontosan, mellesleg gagyi sz@r az egész, ha valaki nem a steel verziót veszi, az alumínium házas verzió még sportolásra sem alkalmas, mert horpad, lepattogzik, karcolódik azonnal, ahogy hozzáér valamihez. A világ legnagyobb átverése, elképesztően jól felépített marketinggel vesz az ember egy marhaságot, amivel nézi hogyan alszik . . .
-
Szabi®
addikt
Akartál egyáltalán olvasni ? Mi úgy tanultuk még az ált. suliba hogy az alumínium egy puha anyag . . .. Akinek nem volt alumínium modell, vagy volt csak vitrinben tartotta, ott nyilván ilyen és ehhez hasonlók nem történtek, de alapvetően rogynak a siteok a horpadás azaz "dent" problémától. Nem véletlenül annyival drágább a steel modell.
-
Szabi®
addikt
Sajnos néha muszáj reflektálni, ha már ordas nagy dezinformációkat közölsz. tehát mégegyszer az alumínium puha, a legkisebb ütődésre is képes horpadni. A redditen ezeket pedig nem azért rakták fel, hogy téged becsapjanak, és nem is a cinemax stúdió készítette a kamu képeket, mert unták magukat.
A watch 3-mam nekem is horpadt, ezért írtam, ezért is létezik a steel verzió, mert szebb, és erősebb. Ha szerinted minden hibaforrás kamu ami az apple körül történik, azzal csak magadat ámítod, sajnos a valóság az, hogy sokszor mellényúltak, meg még mellé is fognak.
Tudom, szerinted az iphone 5 alumínium házáról sem jött le a festék, az is csak kamu. Felőlem te is azt csinálsz amit akarsz, csak ne lepődj meg, ha valaki nem lesz azonos véleményen, vagy kijavítanak, ahogy azt tették már milliószor. -
Szabi®
addikt
Nem történt személyeskedés (szokásos passzív-agresszív torzítás tőled), tényeket hoztam képekkel. Ezt próbálgatod szőnyegalá söpörni ezúttal is sikertelenül. Fórumon vagy, ha marhaságot írsz, ki leszel javítva. Az alumínium puha és horpad egy anyag fizikai tulajdonságait nem itt fogjuk tudni megváltoztatni, ezt kellene megértened.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Apple Care+
- Apple Watch Ultra 2 49mm, Fekete Színben, Bontatlan! 3 év garanciával
- Apple Watch 7 45mm Nike Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 90%/p3695
- Apple Watch 7 Red 41mm/1 -3 hónap gar./Akku 100%/p3694/
- Apple Watch 9 45mm Silver /Újszerű/1 hónap gar./Akku 99%/p3693/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen