Hirdetés
-
Új konfig 14 év után
lo Utoljára 2012-ben vettem pc-t. Aztán az utóbbi 8 évben fizikailag nem volt hely neki, laptopot használtam kényszerből,...
-
180 Hz-es testvérpár született a Philips monitorokkal foglalkozó divíziójában
ph A hófehér köntösbe öltözött, 1440p-s kijelzőknek jó kontrasztja van, és ez hatványozottan igaz a 68,58 cm-es képátlójú példányra.
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
Sajnos néha muszáj reflektálni, ha már ordas nagy dezinformációkat közölsz. tehát mégegyszer az alumínium puha, a legkisebb ütődésre is képes horpadni. A redditen ezeket pedig nem azért rakták fel, hogy téged becsapjanak, és nem is a cinemax stúdió készítette a kamu képeket, mert unták magukat.
A watch 3-mam nekem is horpadt, ezért írtam, ezért is létezik a steel verzió, mert szebb, és erősebb. Ha szerinted minden hibaforrás kamu ami az apple körül történik, azzal csak magadat ámítod, sajnos a valóság az, hogy sokszor mellényúltak, meg még mellé is fognak.
Tudom, szerinted az iphone 5 alumínium házáról sem jött le a festék, az is csak kamu. Felőlem te is azt csinálsz amit akarsz, csak ne lepődj meg, ha valaki nem lesz azonos véleményen, vagy kijavítanak, ahogy azt tették már milliószor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Apple Care+
- Apple Watch Ultra 2 49mm, Fekete Színben, Bontatlan! 3 év garanciával
- Apple Watch 7 45mm Nike Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 90%/p3695
- Apple Watch 7 Red 41mm/1 -3 hónap gar./Akku 100%/p3694/
- Apple Watch 9 45mm Silver /Újszerű/1 hónap gar./Akku 99%/p3693/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen