- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
domeapo
csendes tag
Free megoldások (amiket én eddig ismerek):
spy-bot
ad-aware
spyware terminator
a-squad
Mondjuk a jogtisztaság ösvényein mozogva ezekkel lehetne először próbálkozni
Menet közben a folyamatlistához még egy adalék: Winservices nevű, ingyenes progi. (gyomlálni lehet...)
Azon vitatkozni, hogy melyik a jobb teljesen felesleges, mivel ajándék lónak ne nézd a fogát... Egyik sem tökéletes, de ez igaz a kereskedelmiekre is. A Spy-Bot-nak van egy kis rezidens része Tea Timer néven, az az ilyen böngésző eltérítéseket egész jól kivédi. -
domeapo
csendes tag
válasz
BlacKSouL #548 üzenetére
Blacksoul, kipróbáltam ''üzemi'' körülmények között a Spyware Terminatort, egy tanteremben (nem az oskolában, egy másik helyen). Tapasztalatok:
Nem mindegy, hogyan állítod be, mert alaphelyzetben elég sok mindent nem enged...
A víruskereső része tényleg megy, tehát mint rezidens víruskereső is megy, bár az eicar-t nem vette észre...
A rendes használathoz nem árt a beállítások között rendet tenni, ha megvan, akkor gyakorlatilag egy alap víruskeresőd is van. -
domeapo
csendes tag
Más: van-e gyakorlati tapasztalata valakinek a Spyware Terminator clamav-os integrációjával? El lehet hagyni más víruskeresőt, elvannak ezek így együtt egy gépen? Konkrétan egy általános iskola P2-es gépei és jogtisztasági szempontok játszanak... (Tudom, hogy ez ingyenes)
-
domeapo
csendes tag
válasz
BlacKSouL #568 üzenetére
Igazad van, távol áll tőlem, hogy bármit is lehúzzak. Kicsi vagyok én ahhoz... Csak fel akarom hívni a figyelmet arra, hogy nem feltétlenül kell a kéznél lévő, legegyszerűbb dolgokhoz ragaszkodni. Legyünk nyitottak... A ZA egyébiránt szolgáltatások területén messze jobb, mint az xp-é. De ez majdnem az összes külsősre elmondható. A másik pedig a konfigurálás kérdése, ha valaki matatni akar...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest