- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Endruboy007
tag
Sziasztok!!
Csak szeretném megköszönni mindenkinek a segítséget. Sikerült leszedni a mocskot a gépről, és most már minden rendben van
Köszi
Endruboy -
Endruboy007
tag
Sziasztok!!
Meg lenne még egy olyan kérdésem, hogy a Avira AntiVir Personal Edition Classicot használom...és az ugye elvileg otthoni használatra teljesen ingyenes...Eddig tök ingyenes volt, de most vettem egy másik pc-t, új windows meg minden, és fölraktam rá megint...és most nem működik...illetve megy csak kiírja, hogy a licens 7 nap múlva lejár...
Azt olvastam valahol, hogy ingyenesen kell regisztrálni...de nem értem...
Valaki aki ezt használja segítsen!!!!
Előre is köszönöm!! -
Endruboy007
tag
Sziasztok!!
Húha BlacKSouL.....hát nem sokat értek az egészből...bevallom őszintén... -
Endruboy007
tag
Sziasztok!!!
Nem tudom, hogy tudtok e segíteni, de van egy olyan problémám, hogy letöltöttem egy warez programot, amit tudom nem kellett volna...egy crack egy progihoz...nem is ez a lényeg, hanem a rar fájlban elindítottam a cracket...és a crackelés helyett föltelepített valami Anti Spyware programot...az a neve, hogy Virus Busters....nem a magyar fejlesztés...hanem valami fekete kis jele van. Na és az a lényeg, hogy rögtön magától lefuttatot egy scanelést a gépemen...ami mellesleg 2 sec alatt megvolt...és talált nekem 20 vírust.
Na most az van, hogy ezt a programot letöröltem...eltávolítottam az összes létező vírust a gépről, mert valóban volt egy-kett a program feltelpítése után. Az lenne a bajom, hogy mindig villog egy sárga háromszög felváltva egy ilyen fekete golyóval, és azt írja ki ,hogy Kritikus System Hiba és használjam ezt a spyware programot ellene...ilyen reklám valami. Nem tudom eltüntetni a tálcáról, a windowsal együtt indul...és állandóan hibaüzenetket küld nekem és ha rákattintok akkor elirányít ennek a Virus Busternek a weblapjára...és ott arra ösztönöz, hogy vegyem meg valami 30 dollárért a programot...és akkor nem lesz spyware a gépen....
Már teljesen el vagyok keseredve, hogy mit lehetne ez ellen tenni, hogy ne villogjon nekem itt?
Megnéztem már a folyamatokban...semmi...megnéztem az automatikus indításokban...ott sincs semmi erre utaló jel...semmilyen program nincs föltlepítve a program files-ba....onnan se indulhat... Egyszerűen nem értem...Valaki segítsen, hogy tűntessem el ezt a hibaüzenetet??? :S:S:S
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest