Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Endruboy007
tag
Sziasztok!!!
Nem tudom, hogy tudtok e segíteni, de van egy olyan problémám, hogy letöltöttem egy warez programot, amit tudom nem kellett volna...egy crack egy progihoz...nem is ez a lényeg, hanem a rar fájlban elindítottam a cracket...és a crackelés helyett föltelepített valami Anti Spyware programot...az a neve, hogy Virus Busters....nem a magyar fejlesztés...hanem valami fekete kis jele van. Na és az a lényeg, hogy rögtön magától lefuttatot egy scanelést a gépemen...ami mellesleg 2 sec alatt megvolt...és talált nekem 20 vírust.
Na most az van, hogy ezt a programot letöröltem...eltávolítottam az összes létező vírust a gépről, mert valóban volt egy-kett a program feltelpítése után. Az lenne a bajom, hogy mindig villog egy sárga háromszög felváltva egy ilyen fekete golyóval, és azt írja ki ,hogy Kritikus System Hiba és használjam ezt a spyware programot ellene...ilyen reklám valami. Nem tudom eltüntetni a tálcáról, a windowsal együtt indul...és állandóan hibaüzenetket küld nekem és ha rákattintok akkor elirányít ennek a Virus Busternek a weblapjára...és ott arra ösztönöz, hogy vegyem meg valami 30 dollárért a programot...és akkor nem lesz spyware a gépen....
Már teljesen el vagyok keseredve, hogy mit lehetne ez ellen tenni, hogy ne villogjon nekem itt?
Megnéztem már a folyamatokban...semmi...megnéztem az automatikus indításokban...ott sincs semmi erre utaló jel...semmilyen program nincs föltlepítve a program files-ba....onnan se indulhat... Egyszerűen nem értem...Valaki segítsen, hogy tűntessem el ezt a hibaüzenetet??? :S:S:S
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futárcégek
- BestBuy topik
- Parfüm topik
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Kompakt vízhűtés
- Sweet.tv - internetes TV
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Futás, futópályák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest