- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottoka
őstag
Tapasztalatom: egy időben én is szinte csak ad-ware és spybot progikra támaszkodtam. Aztán rábukkantam a spyware terminator és spyware doctor progikra, az egyikről itt olvastam.
Mindkettő nagyon jó, és igazából a spybot és ad-awarte után bőven találgattak dolgokat, holott én abban voltam hogy tiszta a vas.
Mindkettő teljesen kikapcsolható, és not service no mem zaba, viszont rendelkeznek (szeritem) elég komoly rezidens védelemmel is, és azok sem erőforrás zabálók.
A védelmek bármikor ki vagy be kapcsolhatók, főleg a doctorban nagyon jól konfigurálható. És a doctor biztos tud annyit mint a counterspy, amit én is hasonló okok miatt gyorsan lenyomtam.
A spyware terminator teljesen ingyenes, és hoz magával egy víruskeresőt is, aminek ugyan nincs rezidens része, de ha már spyware-t keresel, legalább vírusok után is nézelődik. Nagyon komoly frissítési háttere van, szinten pár óránként. Bár ezek nálam nem mennek állandóan, néha elindítom, lefrissítem, átnézi a gépet azt csá.
A doctor kicsit bonyolultabb, fizetős, és ha ''megvan'' és frissíted tökéletesen működik, csak a frissítéskor ki kell kapcsolni hogy magát a spyware doctor.exe-t is letöltse.... -
REDeath
őstag
jah és azokat a cookiekat is elvileg leszedte a counter, de feltettem az ad-aware-t és az megint megtalálta... kis gecik visszaírják magukat.
Úgyhogy most marad a spybot rezidens, és scanneléshez meg a spybot kiegészítve az ad-aware-al...
akinek van tapasztalat a két progival kapcsolatban kérem írja le. -
REDeath
őstag
Ja és azt is szeretném kérdezni hogy csökkentet módból a counter futtatása után viszamentem normálba de ott meg nem is emlékszik arra hogy valami történt vele. még az uccsó keresés van ahol talált statcounter.com cookiet, ez az amit nem látott csökkentett módban.
Szóval ez normális hogy normálban nem emlékszik a csökkentett módban való futására?
És futatni mindig csak csökkentet módban érdemes, vag napi quick search az mehet normálban is? (feltéve hogy nem fagy ki a lentebb említett runtime error akármivel)
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
LOL csökkentett módban lement rendesen de viszont ot nem látott egy olyant amit normál módban igen
lehet azt már normál módban kitörölte de azt azért kétlem emrt ott uge kifagyott... Komolyan mondom ez nem tudom hogy a francba lehet
valamint a counter jóval lasssaban keres a spybot s&d-hez képest, persze lehet a quick search az is gyors mint spybot.
A lényeg ha valaki tudja hogy lehet hogy csökkentett módban hogy nem látja azt amit normálban igen akor pls írjátok meg
meg a rendszervisszaállítást azt vissza kell kapcsolni????? -
BlacKSouL
addikt
Aztán ha véletelenül nem sikerült azóta sem megszabadulni az említett szemetektől, akkor tisztításnak próbáld ki a Spy Sweeper nevű kémprogram/spyware-irtó próbaváltozatát : [link] (Start Scan Now). Majd miután leszedte amit kell, 15nap után megvásárolhatod
vagy akár hagyhatod is(15 nap után nem frissül az adatbázisa sem de a védelme megmarad), vagy leszedheted, de utána tedd fel pl a Spybot Search and Destroy-t, ami szintén antispy, de ingyenes, és folyamatos védelme van : [link] Ahhoz hogy tökéletesen védjenek, pontos beállításokat igényelnek, de ha a Spybotot magyarra állítod, többé-kevésbé el tudsz majd igazodni a lényeges dolgokon. Ha a Spybotban immunizálsz(majd megérted ha fut a progi) és bekapcsolod a TeaTimert(szintén, ez az állandó védelme) akkor nagyjából védve leszel a kémprogiktól, és a trójaik jó részétől is. Ha a TeaTimer figyelmeztető ablaka szét van csúszva amikor majd pl egy registry bejegyzés miatt riaszt, akkor szólj, és mondom a megoldást.
A tapasztalat azt mutataja, hogy a hatékony tűzfal mellett(saját véleményem szerint az xp sajátja nem tökéletes) és a jó vírusirtó mellett kellenek az antispyware programok is, mivel minél inkább egy adott feladatra koncentrál egy progi, annál hatékonyabb munkát végez az adott területen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- OTP Bank topic
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest