Hirdetés
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottoka
őstag
Tapasztalatom: egy időben én is szinte csak ad-ware és spybot progikra támaszkodtam. Aztán rábukkantam a spyware terminator és spyware doctor progikra, az egyikről itt olvastam.
Mindkettő nagyon jó, és igazából a spybot és ad-awarte után bőven találgattak dolgokat, holott én abban voltam hogy tiszta a vas.
Mindkettő teljesen kikapcsolható, és not service no mem zaba, viszont rendelkeznek (szeritem) elég komoly rezidens védelemmel is, és azok sem erőforrás zabálók.
A védelmek bármikor ki vagy be kapcsolhatók, főleg a doctorban nagyon jól konfigurálható. És a doctor biztos tud annyit mint a counterspy, amit én is hasonló okok miatt gyorsan lenyomtam.
A spyware terminator teljesen ingyenes, és hoz magával egy víruskeresőt is, aminek ugyan nincs rezidens része, de ha már spyware-t keresel, legalább vírusok után is nézelődik. Nagyon komoly frissítési háttere van, szinten pár óránként. Bár ezek nálam nem mennek állandóan, néha elindítom, lefrissítem, átnézi a gépet azt csá.
A doctor kicsit bonyolultabb, fizetős, és ha ''megvan'' és frissíted tökéletesen működik, csak a frissítéskor ki kell kapcsolni hogy magát a spyware doctor.exe-t is letöltse....
Új hozzászólás Aktív témák
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Linuxszal szállítja a Dell az egyik Windows notebookját
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest