- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
djsunny
aktív tag
Segítséget kérek kedves fórumtársak! Úgy jártam, hogy kaptam egy csinos kis vírust.
Nincs is ezzel semmi probléma, a Norton szépen eltávolította, majd a vele jött trójai izéket is sikerül leszedni az Ad-Aware és a SpyBot segítségével! Legalábbis azt hittem! Egy valami azonban mégiscsak fent maradt és nem tudom leszedni. Az említett programok már nem találnak problémát, holott az még ott van!
Egy kis programocska ami Windows indulásakor töltődik be a többi program közé! A neve alapján nem találom sehol pedig már mindenhogy rákerestem! Ha elindítom a progit és az alkalmazások között rányomok az Ugrás a folyamatra sorra akkor az explorer.exe folyamathoz ugrik. Tudtommal az pedig kell a Windows működéséhez tehát kézzel nem tudom leállítani a progit. Nincs több öteletem. Mi tegyek.
A programról raktam fel két képet ide: [link] (az oldalon az első két kép)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Óra topik
- További aktív témák...
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nincs is ezzel semmi probléma, a Norton szépen eltávolította, majd a vele jött trójai izéket is sikerül leszedni az Ad-Aware és a SpyBot segítségével! Legalábbis azt hittem! Egy valami azonban mégiscsak fent maradt és nem tudom leszedni. Az említett programok már nem találnak problémát, holott az még ott van!