- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Google Pixel topik
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
djsunny
aktív tag
Segítséget kérek kedves fórumtársak! Úgy jártam, hogy kaptam egy csinos kis vírust.
Nincs is ezzel semmi probléma, a Norton szépen eltávolította, majd a vele jött trójai izéket is sikerül leszedni az Ad-Aware és a SpyBot segítségével! Legalábbis azt hittem! Egy valami azonban mégiscsak fent maradt és nem tudom leszedni. Az említett programok már nem találnak problémát, holott az még ott van!
Egy kis programocska ami Windows indulásakor töltődik be a többi program közé! A neve alapján nem találom sehol pedig már mindenhogy rákerestem! Ha elindítom a progit és az alkalmazások között rányomok az Ugrás a folyamatra sorra akkor az explorer.exe folyamathoz ugrik. Tudtommal az pedig kell a Windows működéséhez tehát kézzel nem tudom leállítani a progit. Nincs több öteletem. Mi tegyek.
A programról raktam fel két képet ide: [link] (az oldalon az első két kép)
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- LED világítás a lakásban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- VR topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Nincs is ezzel semmi probléma, a Norton szépen eltávolította, majd a vele jött trójai izéket is sikerül leszedni az Ad-Aware és a SpyBot segítségével! Legalábbis azt hittem! Egy valami azonban mégiscsak fent maradt és nem tudom leszedni. Az említett programok már nem találnak problémát, holott az még ott van!