Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
djsunny
aktív tag
Segítséget kérek kedves fórumtársak! Úgy jártam, hogy kaptam egy csinos kis vírust.
Nincs is ezzel semmi probléma, a Norton szépen eltávolította, majd a vele jött trójai izéket is sikerül leszedni az Ad-Aware és a SpyBot segítségével! Legalábbis azt hittem! Egy valami azonban mégiscsak fent maradt és nem tudom leszedni. Az említett programok már nem találnak problémát, holott az még ott van!
Egy kis programocska ami Windows indulásakor töltődik be a többi program közé! A neve alapján nem találom sehol pedig már mindenhogy rákerestem! Ha elindítom a progit és az alkalmazások között rányomok az Ugrás a folyamatra sorra akkor az explorer.exe folyamathoz ugrik. Tudtommal az pedig kell a Windows működéséhez tehát kézzel nem tudom leállítani a progit. Nincs több öteletem. Mi tegyek.
A programról raktam fel két képet ide: [link] (az oldalon az első két kép)
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Háztartási gépek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- Kína utat tör, bemutatkozott a Longevity Yin and Yang
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nincs is ezzel semmi probléma, a Norton szépen eltávolította, majd a vele jött trójai izéket is sikerül leszedni az Ad-Aware és a SpyBot segítségével! Legalábbis azt hittem! Egy valami azonban mégiscsak fent maradt és nem tudom leszedni. Az említett programok már nem találnak problémát, holott az még ott van!