Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottoka
őstag
Hát én nem tudom, én nem fogom használni. Egyrészt nem ingyenes.
Pontosabban az ingyenes végigment, és tényleg talált 39 problémát, de csak akkor távolítja el ha megveszed. Gyorsan elő is jön az ablak, név, cím adatok, visa kártya, 39 dolcsi, és már mehet is.
Viszont:
-talált ilyen adware-t : IgetNet
megnéztem a symantecnál, mi jellemző rá, ás van pár egyedi file, például a winstart001.exe és az update_com.dll. Rákeresve a total commanderrel sehol nem találni a gépen = hamis eredmény. [link]
- talált pár CWS hijackert
átfuttattam a spybotot, a spyware doctor-t és spyware terminator-t, és nem talált semmit, pedig mindegyik több ezer fajtáját ismeri, tehát valszeg ez is kamu.
Ez a progi szerintem egyike a több száz hasonlónak, ami csak arra játszik, hogy megijesztve a felhasználót lóvét zsebeljen be. Örüljünk hogy legalább nem keni össze a gépet ténylegesen, mert már olyannal is találkoztam.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs