- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottoka
őstag
Hát én nem tudom, én nem fogom használni. Egyrészt nem ingyenes.
Pontosabban az ingyenes végigment, és tényleg talált 39 problémát, de csak akkor távolítja el ha megveszed. Gyorsan elő is jön az ablak, név, cím adatok, visa kártya, 39 dolcsi, és már mehet is.
Viszont:
-talált ilyen adware-t : IgetNet
megnéztem a symantecnál, mi jellemző rá, ás van pár egyedi file, például a winstart001.exe és az update_com.dll. Rákeresve a total commanderrel sehol nem találni a gépen = hamis eredmény. [link]
- talált pár CWS hijackert
átfuttattam a spybotot, a spyware doctor-t és spyware terminator-t, és nem talált semmit, pedig mindegyik több ezer fajtáját ismeri, tehát valszeg ez is kamu.
Ez a progi szerintem egyike a több száz hasonlónak, ami csak arra játszik, hogy megijesztve a felhasználót lóvét zsebeljen be. Örüljünk hogy legalább nem keni össze a gépet ténylegesen, mert már olyannal is találkoztam.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- T Phone 3 Pro 8/256 22 hónap Gari
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo Thinkcentre M700 MINI PC, i5-6400T,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest