Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kisgyerek85
üzenetére
Szerintem tegyél tűzfalat, mert bár sokan esküsznek az XP sajátjára, azért nekem vígan jött be mindenféle mellete. Meg a külső tűzfalprogik részletesebben testreszabhatók általában. Én úgy gondolom hogy az Ad-Aware és a Spybot SD mellé már nem kell a doki, de ha nem akadnak össze(szerintem nem) akkor próbaképpen fel is teheted melléjük. A többit ne dobd el miatta szerintem. Hozzá kell tennem ,hogy a dokihoz még nem volt közvetlen szerencsém, mások véleményére alapozok. Mindenesetre akár ingyeneset választasz, akár fizetsz érte, legyen legalább egy olyan ami rezidens védelmet biztosít, a Spybot egyébként ilyen. Az Adware-védelmet nem tudom, szerintem ad-blocking-ot nem tud, de aki ismeri majd megmondja.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Microsoft Excel topic
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby rádiós topik
- Nintendo Switch
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest