Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topaz
csendes tag
Sziasztok! nagyon kérem valaki segítsen. éppen emaileztem, mikor a Kerio tűzfalam jelzett valami behatolási kísérletet. Természtesen nem engedtem meg neki, és azóta nem tudok felmenni a netre, folyamatosan a Kerio Tűzfal jelez, és erre hivatkozik: C:\WINDOWS\System32\svchost.exe. Hogy ezt át akarta valami programozni, kódolni. a netre csak tűzfal nékül enged fel, a gépem lelassult, az ablakok kb. 10-15 mp. alatt nyílnak meg, ami máskor egy pillanat. a rendszeresen frissített ADWARE. és Nod32 progim nem talál semmit. az XP frissítéseket is leszedtem, de semmi javulás. Mit csináljak? újra kell telepíteni az egész rendszert? Nem értek annyira hozzá, de szeretném újra biztonságosan használni a gépem. Valami féreg, vírus, kémprogi van rajta? vagy micsoda? kérem valaki segítsen! Örök hálám üldözné!

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest