- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daniel
tag
Ha jol tudom, ma mar nem igen gyartanak regebbi csatlakozasu tapokat. A P3-P4-es tapok mas csatlakozassal kapnak aramot (teglalap alaku, egyreszes csatlakozo), mig a P1, es nemelyik P2, a ketreszes, vekonyabb csatlakozoval, amit c41r0^ is mutatott a linkben.
Nekem van egy P1-es tapom, igaz hasznalt de jol mukodik, es szivesen odaadom ingyen neked, csak az egyeduli bokkeno hogy kulfoldon elek.
Ha erdekel, akkor elintezhetjuk hogy hozzad keruljon. -
Joxer
csendes tag
Sziasztok!
Lenne sracok egy kérésem.Ki kell dolgoznom a kovetkezo tételt holnapra:
Magyarázza el a hálózati operációs rendszer szerepét, használatát!
Sorolja fel egy hálózati operációs rendszer telepítésének főbb lépéseit!
A kérésem az lenne hogy ha valakinek van rola valami kuldje el a mazurlaca@vipmail.hu emailcimre.Orok hálám!Koszi -
d-boy
senior tag
Vazze mi a f@szért kell elbarmolni a másik topicját???
Irkáljatok az ''azonnali kérdések órája'' topicba, ne a
másik topicját offoljátok szét.
Mi köze van a P4-es alaplapvásárlásnak a P1-es AT-s tápkiosztáshoz???? -
Mikfi
csendes tag
UP
-
Mikfi
csendes tag
Hali!
Vélemények kellenének hogy melyik alaplap jobb:
-Asus P4P800-E Deluxe WiFi
-MSI 865PE Neo2-P Platinum Edition -
ki ez a srác
csendes tag
kcsabo.fw.hu!!!!!!!!!!!!!!!!! Kellene Egy pár vélemény!!!!!!!!
-
CsatiZsol
aktív tag
Főleg egy olyan topicban ami nem is erről szól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
lewww
csendes tag
Hello.
vettem 1 alaplapot 1-2 hete,nem volt sok időm a vásárlással foglalkozni. szerintetek chaintech 7njl6\l jó választás volt?
nf2-ultra dual ch...
sata-raid
fontosabb jellemzők -
c41r0^
őstag
Szerintem szabványos AT táp való hozzá, szabványos vezeték-kiosztással...vagy nem értem a problémát.
Bővebben: link, itt van egy ábra és vezetékleosztás az AT tápcsatiról. Azt tudom, hogy a két csatlakozónál vigyázni kell, mert nem mindegy, hogy hogy csatlakoztatod, mert nincs ilyen vezető pöcök, mint az ATXesnél. A két pirosnak kell egymás mellett lennie asszem.
[Szerkesztve] -
CsatiZsol
aktív tag
Fel
-
CsatiZsol
aktív tag
Szia!
Itt a PH!-n cseréltem ezt a cuccot:
ACCTON NC Netcommander (full integrált alaplap, P166MMX, intel TX chipset, 2SDRAM SLOT (üres), IDE, ATI VGA, 10Mb LAN, PS2 egér,bill, 2 db USB, hang) ez kocsiban működött DOS-os mp3 lejátszóként, a tápja ki lett szedve, csak vissza kellene kötni, van benne egy 3GB-s badsector-os vinyó, erről működött.
Az egyetlen kis bib, hogy a ki lett szedve az enyhén van fogalmazva, szóval el van vágva az össze táp csati.
Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy ha tud ennek a gépnek a táp vezeték és az alaplap csatlakozó kiosztásáról bármilyen infót jelezze, mert szegény így működésképtelen.
Ha van ilyened és kölcsön tudod adni egy napra a tápot az is nagyon jó lenne! Előre is köszönöm az infókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged