- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dozernous
csendes tag
hal.dll kékhalál az mitől van..?
-
dozernous
csendes tag
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.48
Területibeállítás-azonosító: 1038További információk a problémáról:
BCCode: 7e
BCP1: FFFFFFFFC0000005
BCP2: FFFFF880049BCFF3
BCP3: FFFFF88003EA9698
BCP4: FFFFF88003EA8EF0
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\090212-15437-01.dmp
C:\Users\upak\AppData\Local\Temp\WER-38437-0.sysdata.xmlíme a mai napi ..
-
dozernous
csendes tag
Ismét tesztelgettem a ramot éjjel, semmi hibát nem talált pedig 8 pass volt, és egyetlen egy hibát nem talált, természetesen a kék halál még beugrik, változóan, de még mindig kísért...most megint 2 napja nem volt, de előtte 3szor is, már mindent teszteltem, szóval végképp tanácstalan vagyok.. valaki aki ilyesmiben szenvedett és megoldotta légyszíves írjon, mert már végképp aggasztó! De legtöbbször játék közben jön, régi vga-nál is volt kék halál szóval nem hiszem hogy vga a gond .. pls segítsetek..
ez volt a legutóbbi
-
dozernous
csendes tag
ismét kék halál, de most a blue screen view se írja ki mi volt.. valaki pls segítsen!
-
dozernous
csendes tag
esetleg ez a win7 ultimate eternity 64bites verzió lehet a ludas?
hogy egy ganyé..?!
mást már nem tudok
-
dozernous
csendes tag
sziasztok, ismét vagyok kék halál gyötri a gépemet.. változó időszakban, játék vagy akárminél kidobja, van mikor napi szinten többször van mikor napokig nem... kezdem kicsit unni, most cseréltem vinyót meg tápegységet, konfig: Asrock N68-GS3 UCC alaplap, 200gigás samsung SATA vinyó, 1gigás amd radeon ( gigabyte ) vga 400as táp, 4giga ddr3 1333mhz samsung ram, ram tesztet futtattam, hibátlan, vinyó hibátlan, mi lehet a gond? futtattam vidi kari memória tesztet, az is jó volt, más teszteket is ott sem írt hibát, proci tesztet is, ott se írt hibát amíg ment, következő a hibaüzenet..:
-
dozernous
csendes tag
válasz
CoolMan #2122 üzenetére
lecseréltem a vinyót, átcuccoltam rá, a régit kikötöttem, és most eddig hibátlanul működik, lefuttattam a progit amit javasoltál, ott írta a 98%os teljesítményt és a 96%os kondíciót, valszeg a vinyó volt a gond, mindent frissítettem, szóval valószínűleg megoldottuk a problémát, köszi a segítséget !
üdv, Csabi!
-
dozernous
csendes tag
vinyó bent, rendszerrel, másikat kikötöm, meglátjuk
driver frissítések fent, programokat áthúztam, aztán most glhf
-
dozernous
csendes tag
válasz
CoolMan #2103 üzenetére
majd akkor kiderítem úgy hogy amit szerzek vinyót dobok rá rendszert, meg átrakom a cuccokat. másikat ki kötöm, és használom azt amit veszek, majd kiderül, na meg tápot is szerzek be , néztem már azt is , szóval pár héten belül meglesz, de a vinyó az már holnap
köszi azért a segítséget!
-
dozernous
csendes tag
ez a becsült hátralévő időtartam : 17 nap, ez gond?
am 17% a vinyó kondíciója, de a teljesítmény kiváló!
-
dozernous
csendes tag
vinyó tesztnél ez fogadott program indításnál :
A lemez felületén található 101 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
A szektorok javításának számából ítélve a lemez állapota több lépcsőben romlott.
843 hiba fordult elő adatátvitel során. Ezt okozhatja az eszköz hibája vagy nem megfelelő adat/tápkábel. Javasolt a kábelek ellenőrzése és cseréje ha lehetséges.
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat. -
dozernous
csendes tag
AC 230V (300W) tápom van, a memória alap beállításon van, semmi nem volt piszkálva részemről, külön külön vettem a cuccokat a gépbe, egy darab 4giga ddr3-as samsung ramom van
-
dozernous
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is napi rendszerességgel 1-2 kékhalál van, már nem tudom mit kezdjek vele, játéknál , youtube linknél, képernyőkímélőnél, akárminél, ahogy kedve tartja éppen akkor..
4giga dd3ramom van, AMD Athlon II x3 450 proci , gigás AMD( ati ) radeon 6570 vidikari, snassz mezei samsung vinyó , teszem hozzá régi már nagyon, jelenleg 300as táppal füttyentem a gépet mert a 400as behalt, és egy ASROCK N68-GS3 UCC-s alaplapom van , mi lehet a probléma? frissítettem minden drivert, hálózatot , kártyát, hangot, rendszert, vírus irtót , jó is volt 4napig, aztán elkezdte újból, sokféle hibaüzenet, hibakód volt, de a legutóbbit lekaptam a progival:
kérlek Titeket ha bármiben tudtok segíteni írjatok! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest