- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Apple iPhone 17 - alap
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Google Pixel topik
- A Motorola is Air mobillal készül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibuuu
csendes tag
válasz
quailstorm #4194 üzenetére
Probléma megoldva
(én balgaságom, hogy nem a teszttel kezdtem eleve)
A memtest az egyik modulra teljesen bepirosította a képernyőt. Elképzelhető, hogy már az elejétől fogva hibás volt a memória modul és azért nem kavart be mert a 32 bites rendszer csak az egyiket látta és használta és ez majdnem 3 évig ...igyekezek hátha még garba ki tudom cserélni. Hiába 07.19-én jár le a garancia, tegnapi előzetes telefonbeszélgetés alkalmával arról tájékoztattak, hogy attól az időponttól ketyeg a garancia, amikor az eladó megvette a nagykertől...remélem, hogy beleférek. -
Malibuuu
csendes tag
válasz
quailstorm #4184 üzenetére
Eléggé randoom, játék közben (lányom elmondása szerint), netezés közben..vagy épp a konyhába voltam s hallottam, hogy újraindult, látom már nem is szükséges a jelenlétem
-
Malibuuu
csendes tag
válasz
quailstorm #4174 üzenetére
Hát nem sokat jutottam előre. Driver csere után is csinálja, sőt, kártya letiltva, maradt az Procis HD2500 és azzal is csinálja, igaz ritkábban. Ilyenkor ntoskrnl.exe-re hivatkozik,,,,
-
Malibuuu
csendes tag
válasz
quailstorm #4174 üzenetére
Ha driver, azt , hogy szűrjem ki ? a legfrissebbet tettem fel az Ati oldaláról...
-
rwin5
őstag
válasz
quailstorm #4073 üzenetére
Ez egy régebbi, nem olyan mint a mostaniak. Én már ebből a számteches gyakoriságból ki is estem, tehát nem is értek hozzá, de anno mikor próbáltam akkor sem sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest